Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Κρήτη: Oι τελευταίες ώρες του αυτόχειρα επιχειρηματία!

Κρήτη: Oι τελευταίες ώρες του αυτόχειρα ...

Αμέτρητα γιατί συνόδευσαν το " τελευταίο αντίο" του 46χρονου Στέλιου Δανδούτη

Βουβός πόνος και αμέτρητα γιατί συνόδευσαν το " τελευταίο αντίο" του 46χρονου Στέλιου Δανδούτη στη νεκρώσιμη ακολουθία που εψάλη στον Άγιο Θωμά, την ίδια ώρα που φίλοι, συγγενείς, και συνεργάτες του άτυχου επιχειρηματία προσπαθούν να συνδέσουν το παζλ των κινήσεων και των τελευταίων επαφών του  που τον οδήγησαν στο τραγικό αδιέξοδο.
Όλα "στοχοποιούν" το κρίσιμο  ραντεβού του Στέλιου Δανδούτη στην Αθήνα στα κεντρικά γραφεία της πολυεθνικής εταιρείας αναψυκτικών , το βράδυ της Τετάρτης. Με μια τσάντα χρήματα που ξεπερνούσαν τις 50.000 ευρώ κι άλλα τόσα σε επιταγές, σύμφωνα με κύκλους του επιχειρηματία, ο Δανδούτης, προσπάθησε αλλά δεν έπεισε τους  υπεύθυνους της εταιρείας να προχωρήσουν σε λυτρωτική ρύθμιση των χρεών του.
Εκείνοι όμως δεν επείσθησαν και σύμφωνα πάντα με ανθρώπους του περιβάλλοντος του ήταν άτεγκτοι, ουσιαστικά δείχνοντας του την έξοδο και κόβοντας του κάθε ελπίδα για συνέχιση της συνεργασίας του. Ο ίδιος φαίνεται πως δεν περίμενε μια τέτοια εξέλιξη. Απογοητευμένος αναζήτησε λύση από μεγαλοστέλεχος Τράπεζας με την οποία συνεργαζόταν, αλλά οι απαντήσεις που έλαβε δεν του έδωσαν διέξοδο.

Τα πολλά και αναλυτικά σημειώματα( πάνω από 7, σύμφωνα με πληροφορίες) προς τη σύζυγο, τα παιδιά του, τον αδελφό του και τους συνεργάτες του στην επιχείρηση, δείχνουν πως ο Δανδούτης πέρασε μια βασανιστική νύχτα, πριν πάρει την τελική του απόφαση, αλλά φαίνεται πως ο δρόμος που είχε πάρει ήταν χωρίς επιστροφή!

Το μοιραίο πρωί, σύμφωνα με πληροφορίες, έκανε κάποια τηλεφωνήματα σε ανθρώπους που συνεργαζόταν και εμπιστευότανε, και που προφανώς ήθελε με τον τρόπο του να τους αποχαιρετήσει, χωρίς όμως να αναφέρει το παραμικρό. Απλά τους καλημέρισε, χωρίς να τους προϊδεάζει τι απόκρυφες σκέψεις έκανε. Λίγα λεπτά αργότερα βρέθηε μέσα σε μια λίμνη αίματος μέσα στο αυτοκίνητο του, σε ένα σημείο που γειτνίαζε με την επιχείρηση, που όπως φαίνεται η σχέση της μαζί του στάθηκε μοιραία για τον ίδιο. Δεν είναι άλλωστε τυχαίο πως όλοι οι εργαζόμενοι, όταν συνειδητοποίησαν τι είχε συμβεί, απέδιδαν το κακό, στα πολλά προβλήματα που είχε με τη συκεκριμένη εταιρεία.

Είναι χαρακτηριστικό πάντως πως στα αναλυτικά σημειώματα που έγραψε, δεν άφηνε την παραμικρή αιχμή, σύμφωνα πάντα με πληροφορίες, ούτε και στοχοποιούσε κάποιον για το αδιέξοδο που έφτασε και τα μεγάλα οικονομικά του ανοίγματα. Ήταν περήφανος ως το τέλος!

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις