Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Πάτρα: Προκαλεί ο Σαλμάς - "Καλαμπούρι" η μεταφορά έδρας του ΤΕΙ στο Μεσολόγγι, λέει ο Αντιπεριφερειάρχης Αχαϊας - ΔΕΙΤΕ ΒΙΝΤΕΟ

Πάτρα: Προκαλεί ο Σαλμάς - "Καλαμπο...

Δηλώσεις του Γρηγόρη Αλεξόπουλου

Νωρίτερα σήμερα και πριν την συνάντηση του Υφυπουργού Παιδείας Θόδωρου Παπαθεοδωρόπουλου στην Αθήνα με το Δήμαρχο Πατρέων και φορείς της περιοχής, ο Αντιπεριφερειάρχης Γρηγόρης Αλεξόπουλος, εξαπέλυσε επίθεση κατά του Αιτωλοακαρνάνα Αναπληρωτή Υπουργού Υγείας Μάριου Σαλμά με αφορμή τις ενέργειές του για τη μεταφορά της έδρας του ΤΕΙ από την Πάτρα στο Μεσολόγγι. Συγκεκριμένα ο κ. Αλεξόπουλος δήλωσε τα εξής:

«Σε καμία περίπτωση δεν θα πρέπει να διαταραχθεί η τοπική κοινωνία με τέτοιου είδους αυθαίρετες μεταβολές. Πόσο μάλλον που ένα ΤΕΙ σαν αυτό της Πάτρας, είναι το πλέον δυναμικό και θα πρέπει να αποτελέσει τον πυλώνα ανάπτυξης σε όλη τη Δυτική Ελλάδα.

Στο πλαίσιο αυτό δεν θα πρέπει να υπάρχουν μεμονωμένες φωνές όπως αυτή του κυρίου Σαλμά ο οποίος προκαλεί και πέρα από τις αρμοδιότητές του βάζοντας μπροστά έναν τοπικισμό με την κακή έννοια και  προκαταβάλει ότι θα μεταφερθεί η έδρα από την Πάτρα στο Μεσολόγγι. Το βλέπω ως κωμικό τουλάχιστον και δεν μπορώ να φανταστώ ότι θα υπάρξει και τέτοια πολιτική έκφραση σε επίπεδο νόμου από την κυβέρνηση.

Είμαστε σε εγρήγορση. Καλώς γίνονται οι αντιδράσεις, εάν χρειαστεί θα κλιμακωθούν και θα συμμετέχουν όλοι.»

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις