Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Ηλεία: Μπήκαν... κύριοι και έφυγαν με 2.500 ευρώ!

Ηλεία: Μπήκαν... κύριοι και έφυγαν με 2....

«Xτύπησαν» τα ξημερώματα της Κυριακής

Σαν τις... γάτες κινήθηκαν οι άγνωστοι διαρρήκτες που «χτύπησαν» τα ξημερώματα της Κυριακής το κατάστημα «Διαμαντής», στα φανάρια της παλιάς Εθνικής Οδού στην Ανδραβίδα, φεύγοντας με λεία 2.500 ευρώ.

Οι άγνωστοι διαρρήκτες χρειάστηκε να σκαρφαλώσουν τουλάχιστον σε 2-3 σημεία στο πίσω μέρος του καταστήματος, μέχρι να καταφέρουν να μπουν από ένα μικρό παραθυράκι. Όλα τα υπόλοιπα... ήταν εύκολα! Αφού έσπασαν την πόρτα ενός μικρού δωματίου που χρησιμοποιείται σαν γραφείο, οι άγνωστοι εντόπισαν και αφαίρεσαν 2.500 ευρώ, με τα οποία ο ιδιοκτήτης θα πλήρωνε τη Δευτέρα τους προμηθευτές του και τράπηκαν σε φυγή, ακολουθώντας τον ίδιο ακριβώς «δρόμο» τον οποίο χρησιμοποίησαν για να εισέλθουν στο κατάστημα

«Έφυγα από το μαγαζί μετά τη 1:30 το βράδυ και ξαναγύρισα πολύ νωρίς, περίπου στις 6:20 το πρωί με τη νέα ώρα. Τα πάντα ήταν άνω-κάτω και τα χρήματα έλειπαν. Ήταν κάποια χρήματα που είχα κρατήσει στο μαγαζί, 2.500 ευρώ, εκ των οποίων τα 600 ευρώ σε κέρματα, για να πληρώσω τα τσιγάρα και γενικότερα τους προμηθευτές», δήλωσε στο patrisnews ο ιδιοκτήτης του καταστήματος, Διαμαντής Φραγκοπανάγος.

Ωστόσο, ο κ.Φραγκοπανάγος καυτηρίασε ένα ακόμα θέμα στο patrisnews, τον τρόπο με τον οποίο μπήκαν οι διαρρήκτες στο κατάστημά του, αναφέροντας χαρακτηριστικά: «Μου κάνει τρομερή εντύπωση το ότι οι διαρρήκτες μπήκαν από το συγκεκριμένο σημείο, το οποίο είναι και το μόνο που δεν είχε συναγερμό. Αυτό με κάνει να πιστεύω ότι πρόκειται για άτομα που είτε γνώριζαν είτε είχαν παρακολουθήσει το μαγαζί το προηγούμενο διάστημα…»

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις