Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΖΩΔΙΑ

/

Τα ζώδια για το Σαββατοκύριακο

Τα ζώδια για το Σαββατοκύριακο

Αναλυτικές προβλέψεις

Κριός

Καθώς η Αφροδίτη διατρέχει το ζώδιό  σας, σχηματίζει μια δυσμενή όψη  με τον “βαρύ” Πλούτωνα μέσα στο Σαββατοκύριακο, η οποία κορυφώνει τα ξεκαθαρίσματα στις προσωπικές κι επαγγελματικές σχέσεις. Κάποια άτομα βγαίνουν οριστικά απ' τη ζωή σας. Προκαλεί όμως και οικονομικά αδιέξοδα. Βελτίωση στο κλίμα έρχεται απ' το μεσημέρι της Κυριακής.

Ταύρος

Το χαρακτηριστικό του Σαββατοκύριακου είναι η κορύφωση της επιρροής της δύσκολης όψης Αφροδίτης-Πλούτωνα, η οποία τις τελευταίες μέρες φέρνει το κλείσιμο κύκλων σε σχέσεις και συνεργασίες. Δεν λείπουν και ορισμένα παρασκήνια. Ωστόσο το Σάββατο θα είναι κοινωνικό και θα έχετε ευκαιρίες για συναντήσεις και ερωτικές γνωριμίες.

Δίδυμοι

Με το δύσκολο τετράγωνο Αφροδίτης-Πλούτωνα που κορυφώνεται μέσα στο Σαββατοκύριακο, κορυφώνονται και τα ξεκαθαρίσματα  στις -φιλικές κυρίως- σχέσεις. Μπορεί να βγάζετε ορισμένα άτομα απ' τη ζωή σας οριστικά, ενώ η επιρροή αυτή κάνει άνω κάτω και τις σχέσεις σε ομάδες και συλλόγους – προσοχή σε ίντριγκες και μυστικά.

Καρκίνος

Είναι λογικό τις τελευταίες μέρες  να νιώθετε δεμένα τα χέρια σας  στις σχέσεις, προσωπικές κι επαγγελματικές, με το τετράγωνο Αφροδίτης-Πλούτωνα που κορυφώνεται μέσα στο Σαββατοκύριακο να δίνει την αίσθηση ότι δεν έχετε τον έλεγχο. Προκαλεί επίσης δυνατά ξεκαθαρίσματα, καχυποψία, πάθη, ζήλιες κι εμμονές, γι' αυτό προσοχή στα “φαντάσματα” του νου.

Λέων

Σε εσωστρεφές κλίμα ξεκινά το Σαββατοκύριακο, όμως απ' το απόγευμα της Κυριακής η διάθεση θα βελτιωθεί αρκετά. Κορυφώνεται και η δυσμενής όψη Αφροδίτης-Πλούτωνα, η οποία τις τελευταίες μέρες δημιουργεί περιπλοκές και ίντριγκες στο χώρο εργασίας αλλά και σε τυχόν νομικά θέματα. Πιθανά ξεκαθαρίσματα με συγγενείς εξ' αγχιστείας.

Παρθένος

Αποφύγετε τις ζήλιες και τις  περιπλοκές στα αισθηματικά, καθώς  μέσα στο Σαββατοκύριακο κορυφώνεται  η δύσκολη όψη Αφροδίτης-Πλούτωνα, η οποία ανεβάζει το θερμόμετρο στον ερωτισμό αλλά και στα πάθη. Ίντριγκες και ξεκαθαρίσματα. Το Σάββατο θα είναι επικοινωνιακό, με βόλτες, συναντήσεις, γνωριμίες, και η Κυριακή αφιερωμένη στο σπίτι.

Ζυγός

Δύσκολο να επιτευχθεί η αρμονία  αλλά και η θετικότητα των συναισθημάτων  στις σχέσεις αυτές τις μέρες, ενώ μέσα στο Σαββατοκύριακο που κορυφώνεται το δυσμενές τετράγωνο Αφροδίτης-Πλούτωνα, κορυφώνονται και κάποια ξεκαθαρίσματα, κυρίως στις προσωπικές και οικογενειακές σχέσεις αλλά και σε συνεργασίες. Εμμονές, ζήλιες, παρασκήνια.

Σκορπιός

Το ζώδιό σας αρέσκεται στα ξεκαθαρίσματα, κι έτσι τώρα που κορυφώνεται η δύσκολη όψη Αφροδίτης-Πλούτωνα μπορεί να κλείνετε τη πόρτα οριστικά σε ορισμένα άτομα, ίσως σε συγγενείς αλλά και σε γνωστούς. Προσέξτε τις αρνητικές διαθέσεις και τα υπονοούμενα στο χώρο δουλειάς και στην επικοινωνία γενικά. Έμμονες ιδέες, καχυποψία, πικρά λόγια.

Τοξότης

Μέσα στο Σαββατοκύριακο κορυφώνεται  το “βαρύ” τετράγωνο Αφροδίτης-Πλούτωνα, το οποίο προκαλεί αδιέξοδα στα οικονομικά αλλά και ξεκαθαρίσματα στα ερωτικά. Εάν οι αξίες σας δεν είναι τελικά ίδιες με αυτές του ανθρώπου που σας ενδιαφέρει, πιθανόν να τον βγάλετε απ' τη ζωή σας τώρα. Προσέξτε τη κατανάλωση αλκοόλ. Πιο θετικό το κλίμα τη Κυριακή.

Αιγόκερως

Η Αφροδίτη απ' τον Κριό σχηματίζει ένα δυσμενές τετράγωνο με τον  Πλούτωνα στο ζώδιό σας μέσα στο Σαββατοκύριακο, το οποίο σας ωθεί να κλείσετε τη πόρτα σε ορισμένα άτομα στη ζωή σας. Έτσι “πεθαίνουν” κάποιες σχέσεις, μια διαδικασία που χρειάζεται κατά καιρούς. Ο εγωισμός όμως είναι παράγοντας αυτοκαταστροφής σε οικονομικά και σχέσεις.

Υδροχόος

Οι συγγενικές σχέσεις περνούν  από δοκιμασίες και ξεκαθαρίσματα  τις τελευταίες μέρες, λόγω της δύσκολης όψης Αφροδίτης-Πλούτωνα που κορυφώνεται  μέσα στο Σαββατοκύριακο. Δεν σάς  αρέσει να σας πιέζουν, κι αυτό τώρα γίνεται η αιτία να σταματήσετε οριστικά την επαφή με ανθρώπους. Παρασκήνια, μυστικά, ίντριγκες, υπονοούμενα, ανταγωνισμοί. Βελτίωση τη Κυριακή.

Ιχθύες

Άλλη μια όψη που επηρεάζει  δυσμενώς τα πολύπαθα οικονομικά σας  κορυφώνεται μέσα στο Σαββατοκύριακο. Το τετράγωνο Αφροδίτης-Πλούτωνα λοιπόν προκαλεί ένα τέλμα ή το αίσθημα ότι έχετε χάσει τον έλεγχο. Δημιουργεί επίσης ξεκαθαρίσματα στις φιλίες, κι έτσι είναι πολύ πιθανό να τελειώνουν τώρα οριστικά κάποιες επαφές, ακόμα και με ομάδες ή συλλόγους.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Well Being