Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Πάτρα: Βρέθηκαν το άγαλμα και άλλα έργα τέχνης που είχαν κλαπεί την 25η Μαρτίου από το σπίτι του γλύπτη Διονύση Γερολυμάτου

Πάτρα: Βρέθηκαν το άγαλμα και άλλα έργα ...

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Πατρών, για τον εντοπισμό και τη σύλληψη των δραστών, οι οποίοι το μεσημέρι της 25ης Μαρτίου, στην Πάτρα, αφαίρεσαν διάφορα έργα τέχνης από οικία 75χρονου γλύπτη Διονύση Γερολυμάτου.
Ειδικότερα, οι δράστες είχαν εισέλθει στο σπίτι του από ανασφάλιστη πόρτα και είχαν αφαιρέσει ένα χάλκινο άγαλμα ύψους 170 εκατοστών και βάρους 70 κιλών, μια χάλκινη προτομή, μια πέτρινη προτομή και ένα σκαλιστό μαρμάρινο χέρι.
Στο πλαίσιο διερεύνησης του συγκεκριμένου περιστατικού για την ανεύρεση των κλοπιμαίων, διενεργήθηκε σήμερα (29.03.2013) το πρωί, έρευνα σε οικία στην Πάτρα, μέσα στην οποία ανευρέθηκαν, το κλαπέν χάλκινο άγαλμα και η πέτρινη προτομή.
Επίσης, βρέθηκε και κατασχέθηκε ένας πίνακας ζωγραφικής, του οποίου η προέλευση ερευνάται.
Σχηματίστηκε δικογραφία για τη συγκεκριμένη υπόθεση, η οποία θα υποβληθεί στην Εισαγγελία Πλημμελειοδικών Πατρών, ενώ τα ανευρεθέντα έργα τέχνης θα αποδοθούν στον 75χρονο.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις