Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Πάτρα: Μετά τη καταγγελία στο thebest.gr επανασυνδέθηκε το ρεύμα στην οικογένεια με άνεργο σύζυγο και ένα παιδί σε υπό ανέγερση οικοδομή

Πάτρα: Μετά τη καταγγελία στο thebest.gr...

Για τρεις ημέρες στα σκοτάδια

19.37: Άμεση υπήρξε η παρέμβαση της ΔΕΗ μετά την καταγγελία της συμπολίτισσας στο thebest.gr, σύμφωνα με την οποία η Επιχείριση έκοψε το ρεύμα σε υπό ανέγερση οικοδομή στην οποία διαμένει μαζί με τον άνεργο σύζυγό της και το παιδί της.

Μετά την καταγγελία συνεργείο της ΔΕΗ έσπευσε στο οίκημα και επασύνδεσε το ρεύμα.

17.09: Σύμφωνα με καταγγελία στο thebest.gr της Τ.Β. η οποία διαμένει σε υπό ανέγερση οικοδομή και έκανε χρήση εργοταξιακού ρεύματος, η ΔΕΗ απροειδοποίητα της έκοψε το ρεύμα. Με άνεργο σύζυγο κι ένα μικρό παιδί θα μείνει για ένα 3ήμερο στα σκοτάδια.

Προσπάθησε να επικοινωνήσει με τους αρμόδιους της ΔΕΗ όπως η ίδια δηλώνει για να δώσουν λύση αλλά δεν «βρήκαν καμία άκρη» αφού σύμφωνα με την καταγγελία της την λύση στο πρόβλημα θα έδιναν τα χρήματα που έπρεπε να καταβληθούν στην μετατροπή του ρεύματος από εργοταξιακό σε οικιακό.

Όταν η γυναίκα τους εξήγησε ότι ακολουθεί Σαββατοκύριακο η απάντηση τους ήταν «…από Δευτέρα και αν». Το σπίτι όπως μας εξήγησε κι η ίδια  δεν έχει ακόμα ούτε αριθμό. Επίσης μπορεί όσοι κάνουν χρήση εργοταξιακού ρεύματος να μην πληρώνουν χαράτσι αλλά λόγω αυτού όταν ξεπεράσουν έναν αριθμό κιλοβατώρων, χρεώνονται διπλά με αποτέλεσμα το πόσο του λογαριασμού να είναι αντίστοιχο με εκείνων που φέρουν και το χαράτσι.

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις