Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΖΩΔΙΑ

/

Tα ζώδια για σήμερα, 29 Μαρτίου

Tα ζώδια για σήμερα, 29 Μαρτίου

Αναλυτικές προβλέψεις

Κριός

Η συνάντηση της Σελήνης με τον Κρόνο στο Σκορπιό σήμερα είναι  λογικό να κάνει πιο καταθλιπτικό το κλίμα – μέρα περισυλλογής, ενώ θέματα οικονομικά, δανείων, εφορίας, επενδύσεων κλπ πιέζουν αρκετά. Ταυτόχρονα, για δυο-τρεις ακόμα μέρες θα πρέπει να προσέχετε τι λέτε, γιατί κάποιες λεκτικές γκάφες μπορεί να λειτουργήσουν εναντίον σας.

Ταύρος

Η σύνοδος Σελήνης-Κρόνου στο Σκορπιό ζητά προσεκτικότητα κι ωριμότητα σήμερα, γιατί αλλιώς μπορεί να κριθείτε αυστηρά. Ο σύντροφος, οι συνεργάτες και άτομα του περιβάλλοντος ίσως είναι σκληρά μαζί σας. Προσέξτε τις σπατάλες για δυο-τρεις ακόμα μέρες, με το τετράγωνο Ερμή-Δία να ωθεί και σε ακρότητες και με τις παρέες σας.

Δίδυμοι

Κορυφώνεται τώρα το τετράγωνο Ερμή-Δία, μια όψη που αυξάνει την τάση του ζωδίου σας για πολυλογία, ενώ θα πρέπει να προσέξετε να μην πείτε πράγματα άκομψα ή αγενή, που  θα χαλάσουν και τη δημόσια ή επαγγελματική σας εικόνα. Η δύσκολη σύνοδος Σελήνης-Κρόνου κάνει σήμερα δύστροπο το κλίμα στο χώρο δουλειάς.

Καρκίνος

Περιορισμούς στα ερωτικά, στη  χαρά, τη διασκέδαση και τη δημιουργικότητα φέρνει η σύνοδος Σελήνης-Κρόνου σήμερα και χρειάζεται να επιδείξετε ωριμότητα κι υπευθυνότητα. Τα παιδιά ίσως σάς προβληματίζουν. Προσοχή σε λάθη, αμέλειες και παραδρομές στις σπουδές και σε νομικά ζητήματα ή σε άλλα θέματα που πρέπει να κλείσουν.

Λέων

Έχετε αυξημένη ανάγκη για χαρά και “λιακάδα” στη ζωή σας, όμως η σημερινή μέρα με τη σύνοδο Σελήνης-Κρόνου είναι το αντίθετο. Ήπια τάση κατάθλιψης, η οποία ωστόσο πρέπει να γίνει σοβαρότητα. Νιώθετε να σας κρίνουν αυστηρά, όμως κι εσείς προσέξτε τη σκληρότητα. Προσοχή επίσης σε λάθη και απερισκεψία σε οικονομικά θέματα.

Παρθένος

Το τετράγωνο Ερμή-Δία που κορυφώνεται τώρα, αυξάνει την τάση του ζωδίου σας για φλυαρία  και υπεραναλυτικότητα, ενώ για δυο-τρεις ακόμα μέρες θα πρέπει να προσέξετε να μην προσβάλλετε  κάποιους με τα λόγια σας ή να μην υπερβάλλετε γενικά στην επικοινωνία. Πολιτικές, ιδεολογικές διαμάχες βγαίνουν εκτός ορίων. Καθυστερήσεις σε μετακινήσεις και ραντεβού σήμερα.

Ζυγός

Φροντίστε να είστε πιο ακριβείς στις επαφές στο χώρο εργασίας και  στις καθημερινές συναλλαγές για  δυο-τρεις ακόμα μέρες, καθώς το τετράγωνο Ερμή-Δία προκαλεί επικοινωνιακή επιπολαιότητα. Ίσως διογκώνετε και κάποια πράγματα στην κριτική σας για τους άλλους. Λίγο πιεστική μέρα για τα οικονομικά σας, με αρκετές υποχρεώσεις.

Σκορπιός

Η Σελήνη σήμερα συναντά τον Κρόνο στο ζώδιό σας, μια σύνοδος η οποία είναι λογικό να συμπιέζει τη ψυχολογία σας ή να προκαλεί πρόσκαιρη θλίψη. Ζητά σοβαρότητα ωστόσο, όχι ζοφερότητα. Αυστηρές κριτικές, σκληρές συμπεριφορές. Προσοχή για δυο-τρεις ακόμα μέρες σε κάποιες ακρότητες στα ερωτικά και στην επιπόλαια διαχείριση οικονομικών.

Τοξότης

Καλύτερα να αποφύγετε τις πολιτικές, φιλοσοφικές ή ιδεολογικές συζητήσεις για δυο-τρεις ακόμα μέρες, με το τετράγωνο Ερμή-Δία να ωθεί σε ακρότητες. Προσέξτε επίσης τις επικοινωνιακές γκάφες, τη πολυλογία και την αφέλεια. Η σύνοδος Σελήνης-Κρόνου σήμερα πιέζει και ζητά το κλείσιμο πρακτικών, οικονομικών ή ψυχολογικών ζητημάτων και κύκλων.

Αιγόκερως

Αν και το ζώδιό σας είναι ακριβές και οργανωτικό, εντούτοις  τις τελευταίες μέρες με το τετράγωνο  Ερμή-Δία μπορεί να γίνονται λάθη επικοινωνιακά και στο χώρο δουλειάς. Προσοχή στις ακρότητες με συγγενείς – τα πολλά λόγια είναι φτώχεια. Η σύνοδος Σελήνης-Κρόνου καθυστερεί ή εμποδίζει τα σχέδιά σας σήμερα, ενώ οι φίλοι μπορεί να φέρονται σκληρά.

Υδροχόος

Η ψυχολογία σας πιέζεται σήμερα με τη σύνοδο Σελήνης-Κρόνου στο Σκορπιό, ενώ άτομα εξουσίας μπορεί να απαιτούν πολλά από εσάς. Νιώθετε ότι το περιβάλλον σάς κρίνει αυστηρά. Αναλάβετε ευθύνες. Το τετράγωνο Ερμή-Δία που κορυφώνεται σήμερα ωθεί σε σπατάλες και απερισκεψία οικονομική αλλά και σε επιπολαιότητα στα ερωτικά.

Ιχθύες

Καθώς ο επικοινωνιακός Ερμής διατρέχει το ζώδιό σας, κορυφώνει σήμερα μια δύσκολη όψη με τον Δία, η οποία  δεν είναι ακριβώς δυσάρεστη αλλά εντείνει την αφέλεια και την ευπιστία του ζωδίου σας. Για  δυο-τρεις ακόμα μέρες προσέξτε τα λάθη στην επικοινωνία – δυσκολεύεστε να συγκεντρωθείτε σε λεπτομέρειες κι αυτό ίσως φέρει περιπλοκές.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Well Being