Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΖΩΔΙΑ

/

Tα ζώδια για σήμερα, 27 Μαρτίου

Tα ζώδια για σήμερα, 27 Μαρτίου

Αναλυτικές προβλέψεις

Κριός

Δυνατή η πανσέληνος στο Ζυγό, η οποία είναι λογικό να δοκιμάζει τις σχέσεις και τις συνεργασίες. Έτσι δεν αποκλείεται αυτές τις  μέρες να γίνονται σημαντικά ξεκαθαρίσματα, ανατροπές ή και διακοπή σχέσεων. Μέσα στην αναταραχή ωστόσο, μπορεί να υπάρξουν και κάποια θετικά νέα σήμερα. Προσοχή στην εριστικότητα και στις απότομες αντιδράσεις.

Ταύρος

Η σημερινή πανσέληνος επηρεάζει τα εργασιακά σας και θέματα υγείας, όπου γίνεται μια στροφή, ίσως και διακοπή κάποιων συνεργασιών. Στροφή όμως γίνεται και στη καθημερινότητά σας, η οποία πρέπει να αλλάξει και το πρόγραμμά σας να τροποποιηθεί. Καιρός επίσης να βελτιώσετε και τη διατροφή σας. Καλές εξελίξεις όμως στα οικονομικά.

Δίδυμοι

Μια νευρική πανσέληνος αλλά το ζώδιό σας την βιώνει καλύτερα απ' τους υπόλοιπους. Ωστόσο δεν αποκλείεται  να υπάρξουν απρόσμενες εξελίξεις στα ερωτικά και ανατροπές στα σχέδιά σας. Ταυτόχρονα όμως, η θετική όψη Σελήνης-Δία υπόσχεται σήμερα και κάποιες θετικές εξελίξεις ή νέα, ενώ τονώνει τη χαρά και τη δημιουργικότητα.

Καρκίνος

Αρκετά έντονη αυτή η πανσέληνος για το ζώδιό σας, κι έτσι η κυκλοθυμία χτυπά κόκκινο. Είναι πιθανό να γίνονται σημαντικές, γρήγορες ή και απότομες αλλαγές στη ζωή σας τώρα, ενώ ιδιαίτερα επηρεάζονται ζητήματα σπιτιού, οικογένειας, ακινήτων αλλά και τα επαγγελματικά. Μην κολλάτε στο παρελθόν, κοιτάξτε τώρα μπροστά και εξελιχτείτε.

Λέων

Η επιρροή της πανσελήνου που κορυφώνεται σήμερα μπορεί να έχει αναστατώσει τις συγγενικές σας σχέσεις τις τελευταίες μέρες και δεν αποκλείεται να απομακρύνετε και ορισμένα άτομα. Επίσης φέρνει ξαφνικές αλλαγές ή απρόοπτες εξελίξεις σε σπουδές, μαθήματα, νομικά θέματα, και αρκετή νευρικότητα στην επικοινωνία και τις μετακινήσεις.

Παρθένος

Τον οικονομικό σας τομέα επηρεάζει  αυτή η νευρική πανσέληνος, η οποία τις τελευταίες μέρες είναι αρκετά πιθανό να φέρνει έκτακτα έξοδα και απρόσμενες εξελίξεις γενικά σε οικονομικά θέματα, σε ό,τι αφορά δάνεια, επενδύσεις, εφορία, ασφάλειες, κληρονομικά κλπ. Δεν είναι ωστόσο άσχημη μέρα για τα επαγγελματικά, αντιθέτως αναμένονται καλά νέα.

Ζυγός

Ίσως νιώθετε να εισχωρούν πολύ και αγενώς κάποια άτομα στη ζωή σας τις τελευταίες μέρες, με την  ισχυρή και δυσμενή όψη Άρη-Πλούτωνα να προκαλεί επίσης έντονο θυμό κι εγωισμό, κυρίως γιατί δεν μπορείτε να βάλετε υγιή όρια. Προσέξτε ιδιαίτερα τις αυτοκαταστροφικές κινήσεις και την εγκληματικότητα για μερικές ακόμα μέρες.

Σκορπιός

Μια πανσέληνος που αναταράζει τον ψυχικό σας κόσμο και βγάζει στην επιφάνεια ενοχές ή απωθημένα. Επίσης ταράζει τον ύπνο αλλά και τη καθημερινότητά σας, οπότε μην περιμένετε για μερικές ακόμα μέρες το πρόγραμμά σας να τηρείται προσεκτικά. Ξαφνικές αλλαγές στο χώρο εργασίας. Εξετάστε την σχέση υγείας και ψυχολογίας σας.

Τοξότης

Τα σχέδιά σας για το μέλλον μπορεί να αλλάζουν κατεύθυνση, λόγω της πανσελήνου, η επιρροή της οποίας κορυφώνεται τώρα. Επίσης φέρνει και μια αναστάτωση στις φιλικές κι ερωτικές σχέσεις, ενώ ίσως απομακρύνετε ορισμένα άτομα απ' τη ζωή σας. Δεν λείπουν όμως σήμερα και κάποιες θετικές εξελίξεις, νέα ή επαφές.

Αιγόκερως

Άμεσα επηρεάζει τα επαγγελματικά σας αυτή η πανσέληνος, η επιρροή της οποίας κορυφώνεται σήμερα και  είναι αρκετά νευρική, με απρόοπτα και ανατροπές. Έτσι μπορεί να αλλάζουν τα πράγματα στα επαγγελματικά σας, αλλά η επινοητικότητα θα δώσει νέες διεξόδους. Ξαφνικές εξελίξεις όμως πιθανές και στο σπίτι, την οικογένεια ή σε ζητήματα ακινήτων.

Υδροχόος

Αν και είναι μια έντονη κι ανατρεπτική πανσέληνος, το ζώδιό  σας είναι πιθανό να βγαίνει κερδισμένο και οι αλλαγές που συμβαίνουν τώρα να γίνονται προς όφελός σας. Δεν παύει όμως να προκαλεί μια αναστάτωση σε θέματα σπουδών και νομικών, ενώ βάλλονται και οι συγγενικές σχέσεις. Προσοχή στα απρόοπτα σε ταξίδια κι επικοινωνία.

Ιχθύες

Ίσως έχετε χάσει λίγο τον  έλεγχο των καταστάσεων αλλά και  των οικονομικών σας τις τελευταίες μέρες, λόγω και της πανσελήνου που  κορυφώνεται σήμερα. Η επιρροή  της φέρνει ξαφνικές εξελίξεις σε σχέση με εφορία, δάνεια, χρωστούμενα, ασφάλειες, κληρονομικά, επενδύσεις κλπ, ενώ γενικά ίσως βιώνετε αστάθεια και ψυχολογικά. Χρειάζεται ισορροπία.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Well Being