Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Έκλεψαν αυτοκίνητο και ρούχα οι Αλβανοί δραπέτες!

Έκλεψαν αυτοκίνητο και ρούχα οι Αλβανοί δραπέτες!

Έφτασαν στη Λαμία

Μισή ώρα μετά την αποτυχημένη απόπειρά τους να κλέψουν το αυτοκίνητο ενός ζευγαριού, οι πέντε κακοποιοί που εκτιμάται ότι είναι Αλβανοί δραπέτες των φυλακών Τρικάλων κατάφεραν να κλέψουν ένα αυτοκίνητο από τη Λαμία. Νωρίτερα, είχαν κλέψει… απλωμένα ρούχα από ένα σπίτι!

Η παρέλαση στη Λαμία ήταν η αιτία να καθυστερήσουν οι έρευνες για τον εντοπισμό του παλιού λευκού Toyota Corolla, καθώς το μεγαλύτερο μέρος των διαθέσιμων αστυνομικών δυνάμεων απασχολούνταν στην περιφρούρησή της! Παρ’ όλα αυτά, αστυνομικοί και από όμορες περιοχές αναζητούν το αυτοκίνητο που εκλάπη από την περιοχή του Προφήτη Ηλία.

Αυτόπτες μάρτυρες είδαν τους πέντε δράστες να κατευθύνονται προς ου νέο Περιφερειακό δρόμο της Λαμίας, όπου βρίσκονται σε εξέλιξη μπλόκα και έρευνες σε όλα τα οχήματα καθώς δεν αποκλείεται οι δραπέτες να έχουν χωρίσει. Οι δράστες είχαν φροντίσει να αλλάξουν ρούχα, κλέβοντας άλλα που είχε απλώσει μια νοικοκυρά έξω από το σπίτι της στην περιοχή της Αγριλιάς!

Στο μεταξύ, το κόκκινο αυτοκίνητο μάρκας Opel Ascona το οποίο εγκατέλειψαν στον προαύλιο χώρο μιας επιχείρησης στο δρόμο Λαμίας – Δομοκού όταν έγιναν αντιληπτοί από υπαλλήλους εταιρείας ιδιωτικής φύλαξης, μεταφέρθηκε στα εργαστήρια της Εγκληματολογικής Υπηρεσίας για να διαπιστωθεί από τα αποτυπώματα αν πράγματι πρόκειται για τους δραπέτες των φυλακών Τρικάλων.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις