Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Νικόλ Κοτοβός- Αχιλλέας Βιγκόπουλος: Παντρεύτηκαν κρυφά! Δείτε photo

Νικόλ Κοτοβός- Αχιλλέας Βιγκόπουλος: Παν...

Λίγο μετά τις 19.30 το βράδυ του προηγούμενου Σαββάτου

Ο Αχιλλέας Βιγκόπουλος και η Νικόλ Κοτοβός είναι πλέον σύζυγοι, καθώς το προηγούμενο Σάββατο ενώθηκαν με τα ιερά δεσμά του γάμου, στις 20.00 στην εκκλησία του Αγίου Νικολάου, στο Κολωνάκι, κάτω από άκρα μυστικότητα.

Ενδεικτικό του γεγονότος ότι το ζευγάρι ήθελε να τελέσει το γάμο του σε “κλειστό” κύκλο ήταν το ότι μόλις 10 άτομα από τον στενό οικογενειακό και φιλικό κύκλο του ζευγαριού γνώριζαν την ακριβή ημέρα και ώρα, αλλά και την εκκλησία που είχαν επιλέξει για να ανταλλάξουν όρκους αιώνιας πίστης και αγάπης, σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εφημερίδας Real life.

Λίγο μετά τις 19.30 το βράδυ του προηγούμενου Σαββάτου έφτασαν στον Ιερό Ναό του Αγίου Νικολάου, που βρίσκεται επί της λεωφόρου Βασιλίσσης Σοφίας και της οδού Πλουτάρχου, τέσσερις άνδρες ιδιωτικής ασφάλειας, οι οποίοι επέβαιναν σε μοτοσικλέτες και επόπτευσαν τους γύρω δρόμους προκειμένου να διαπιστώσουν αν “κυκλοφορεί” στην ευρύτερη περιοχή κάποιος φωτογράφος. Αφού βεβαιώθηκαν ότι το “μυστικό” του ζευγαριού δεν είχε διαρρεύσει, ειδοποιήθηκε ο Αχιλλέας Βιγκόπουλος να ξεκινήσει για την εκκλησία. Στο μικρό εκκλησάκι είχαν ήδη φτάσει τα μέλη των δύο οικογενειών. Χαρακτηριστικό, δε, είναι ότι ακόμα και το αυτοκίνητο που μετέφερε τη νύφη στην εκκλησία δεν ήταν στολισμένο, προκειμένου να γίνουν όλα διακριτικά.

Πέντε λεπτά πριν τις 20.00 μπροστά στο εκκλησάκι σταμάτησε μια λιμουζίνα απ’ την οποία βγήκε ο γνωστός επιχειρηματίας, ενώ ακριβώς στις 20.00 έφτασε η νύφη, λάμποντας μέσα στο λευκό, μακρύ νυφικό της. Σύμφωνα με τις πληροφορίες, η Νικόλ Κοτοβός έκανε ένα ταξίδι-αστραπή στη Νέα Υόρκη, την πόλη που γεννήθηκε και μεγάλωσε, προκειμένου να αγοράσει το νυφικό των ονείρων της.

Ανάμεσα στους παρευρισκόμενους ήταν η αδελφή του γαμπρού, Μαρία Βιγκοπούλου, ο γιος του Αχιλλέα Βιγκόπουλου από τον πρώτο του γάμο με την Νταίζη Μανιατοπούλου, η αδελφή της Νικόλ και η Φαίη Καρέλλα, η οποία ήταν η κουμπάρα του ζευγαριού.

Αμέσως μετά το μυστήριο, οι νεόνυμφοι προτίμησαν να περάσουν τη βραδιά με ελάχιστους καλεσμένους σε γεύμα που παρέθεσαν σε γνωστό ξενοδοχείο των Αθηνών. Τη χαρά του ζευγαριού μοιράστηκαν, πέρα από τους στενούς συγγενείς, περίπου δέκα φίλοι, οι οποίοι μάλιστα ενημερώθηκαν για το χώρο της κλειστής δεξίωσης μια ημέρα πριν. Ωστόσο η βραδιά δεν τελείωσε με το δείπνο, καθώς λίγο μετά τα μεσάνυχτα η παρέα βρέθηκε σε γνωστό νυχτερινό κέντρο, όπου διασκέδασε διακριτικά με το πρόγραμμα του Αντώνη Ρέμου και του Στέλιου Ρόκκου.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight