Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Σε πολύ κρίσιμη κατάσταση ο Τομας Πρωτόππας- Η τελευταία επικοινωνία πριν το ατύχημα και οι δηλώσεις του φίλου του Χρήστου Δεληλάμπρου

Σε πολύ κρίσιμη κατάσταση ο Τομας Πρωτόπ...

Οι γιατροί δεν καταθέτουν τα όπλα όμως δεν παύουν να ελπίζουν σε ένα θαύμα

Για τέταρτη μέρα ο Τόμας Πρωτόπαπας νοσηλεύεται στη μονάδα στην μονάδα εντατικής θεραπείας του ΚΑΤ και προσπαθεί να κρατηθεί στη ζωή. Η κατάσταση του παραμένει κρίσιμη, τα τεστ συνεχίζονται να γίνονται όμως δεν υπάρχουν σημάδια βελτίωσης. Οι γιατροί δεν καταθέτουν τα όπλα όμως δεν παύουν να ελπίζουν σε ένα θαύμα.  Η οικογένεια του ελπίζει… όμως η κατάσταση παραμένει σταθερά κρίσιμη.  «Η βλάβη είναι πολύ μεγάλη» μας μετέφερε στενό του πρόσωπο μέσα από το νοσοκομείο. Οι γονείς του κάνουν τα πάντα. Θα στείλουν εξετάσεις στο εξωτερικό, έχουν ήδη με μιλήσει με γιατρούς και τους έχουν ζητήσει να έρθουν στην  Ελλάδα… Απόλυτα λογικό καθώς δεν θέλουν ακόμα να το βάλουν κάτω. Για το παιδί τους πρόκειται.

Σε όλο αυτό το Γολγοθά που περνάνε, έχουν να αντιμετωπίσουν και το «δράκο» που χτίζουν κάποιοι γύρω από τον ηθοποιό. Οι  φωτογραφίες που είδαν το φως της δημοσιότητας με τον γιο τους αναίσθητο πάνω στο τιμόνι τους τσάκισαν. Δεν το αντιλήφθηκαν αμέσως. Όταν όμως ενημερώθηκαν, τα πράγματα δυσκόλεψαν. Σύμφωνα με έγκυρες πηγές η οικογένεια είναι εξαγριωμένη με όλοι το παιχνίδι τηλεθέασης που στήνεται με πρωταγωνιστή τον γιό τους. Μπορεί  τώρα να μην είναι η κατάλληλη στιγμή για να παρέμβουν όμως θα το κάνουν.

Το ξέσπασμα του κολλητού του...

 

Οι φίλοι του ηθοποιού ενωμένοι προσεύχονται. Και όλοι είναι εξαγριωμένοι με τις εικόνες από το σημείου του ατυχήματος. Ο στενός του φίλος και επιχειρηματίας Χρήστος Δεληλάμπρος   ξέσπασε στη σελίδα του στο facebook :

«3 ΜΕΡΕΣ ΤΩΡΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΩ ΤΗΝ ΕΞΕΛΙΞΗ ΜΙΑΣ ΑΤΥΧΕΣΤΑΤΗΣ ΣΤΙΓΜΗΣ ΕΝΟΣ ΠΟΛΥ ΑΓΑΠΗΜΕΝΟΥ ΜΟΥ ΠΡΟΣΩΠΟΥ.ΕΧΩ ΚΡΑΤΗΣΕΙ ΔΙΑΚΡΙΤΙΚΗ Κ ΑΔΥΝΑΜΗ ΣΤΑΣΗ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΟ ΠΑΡΤΥ ΤΗΣ ΤΗΛΕΘΕΑΣΗΣ ΠΑΡΟΛΟ ΠΟΥ ΤΟ ΒΗΜΑ Σ ΑΥΤΗ ΜΟΥ ΔΩΘΗΚΕ ΚΑΤΑ ΚΟΡΟΝ.ΕΝ ΑΝΤΙΘΕΣΗ ΗΜΟΥΝ Κ ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥ ΔΥΝΑΜΙΚΟΣ ΣΤΗΝ ΣΚΕΨΗ Κ ΣΤΗΝ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΠΟΥ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΑΥΤΟΣ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ.ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΕΞΕΛΙΞΗ ΑΥΤΟΥ ΤΟ ΚΑΚΟΥ "ΠΑΡΤΥ" ΜΕ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΕΝΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΤΟΥ ΤΟΜΑΣ ΣΤΟ ΤΙΜΟΝΙ ΣΤΟΝ ΤΟΠΟ ΤΟΥ ΑΤΥΧΗΜΑΤΟΣ ΜΕΣΑ ΣΕ ΛΑΜΑΡΙΝΕΣ ΤΟ ΘΕΩΡΩ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΙΕΡΟΣΥΛΟ Κ ΣΑΡΚΟΒΟΡΟ.ΑΠΟ ΕΔΩ Κ ΜΠΡΟΣ ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΠΩ ΤΗΝ ΔΙΑΚΡΙΤΙΚΗ ΜΟΥ ΣΤΑΣΗ Κ ΕΠΙΦΥΛΑΣΟΜΑΙ ΝΑ ΒΑΛΩ ΤΕΛΟΣ ΣΕ ΟΛΟ ΑΥΤΟ.....TOO MUCH INFORMATION VAMBIRES!!!!» έγραψε!

Ο ίδιος μιλώντας στα parapoltika.gr εξήγησε γιατί έγραψε αυτό το κείμενο: «Ήμουν διακριτικός, όχι πια! Είναι φοβερό όλο αυτό έως τρομακτικό …Σε τρομάζει το σημείο που μπορεί να φτάσουν κάποιοι. Είναι σκέτα βαμπίρ! Τι άλλο μπορεί να είναι αφού τρέφονται με τέτοιες εικόνες; Τις έδειχναν παντού λες και ήταν έκθεμα. Το λιγότερο που πρέπει να κάνουν έστω και αργά είναι να ζητήσουν ένα συγνώμη από τους γονείς!» Ο Χρήστος Δεληλάμπρος είναι ο άνθρωπος με τον όποιο επικοινώνησε ο Τόμας λίγες ώρες πριν από το συμβάν: Μιλήσαμε με μηνύματα το βράδυ του Σαββάτου γιατί είχαμε κανονίσει να βγούμε. Γύρω στις 1:30 το πρωί με ενημέρωσε πως αισθανόταν λόγο άρρωστος». Από τότε δεν ξαναμίλησαν! Ο επιχειρηματίας όπως και πολλοί ακόμα κολλητοί του φίλοι προσεύχονται! Ελπίζουν, επιμένουν πως θα γυρίσεις τη παρέα τους!


ΣΠΥΡΟΣ ΜΑΥΡΙΔΗΣ

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight