Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS

/

LASER TAG από το αθλητικό σωματείο ΗΦΑΙΣΤΟΣ

LASER TAG από το αθλητικό σωματείο ΗΦΑΙΣΤΟΣ

Όλοι διαφορετικοί όλοι ίσοι

Πόσες φορές έχεις ταυτιστεί με έναν ήρωα δράσης; Πόσες φορές αναζητάς κάτι με πιο έντονη δραστηριότητα από ένα ηλεκτρονικό σου παιχνίδι;

Το νεοϊδρυθέν αθλητικό σωματείο ΗΦΑΙΣΤΟΣ ταράζει τα ήσυχα νερά της πόλης και το Σάββατο 23 Μαρτίου, στον μόλο της Αγίου Νικολάου παρουσιάζει το απόλυτο ζωντανό βιντεοπαιχνίδι στην Πάτρα.

Μια ευκαιρία να διώξουμε την οκνηρία της κρίσης και να γεμίσουμε τον αέρα με μηνύματα θετικής σκέψης συμμετέχοντας σε ένα παιχνίδι που θα πάρουν μέρος γνωστοί αθλητές της πόλης μας, αθλητές με αναπηρία, παιδιά και νέοι.

Το αθλητικό σωματείο ΗΦΑΙΣΤΟΣ, η ομάδα του Wheelchair in Action, η Battlefield Live Hellas με την υποστήριξη της Αντιδημαρχίας Υποστήριξης Δημότη, Εθελοντισμού, Ισότητας Φύλων και Ένταξης Μεταναστών και τους εθελοντές του Δήμου Πατρέων (Ομάδα Έψιλον) σας προσκαλούν να γνωρίσετε και να παίξετε το απόλυτο ζωντανό βιντεοπαιχνίδι, την μεταφορά της δράσης από την οθόνη σε πραγματικές συνθήκες.

Το αθλητικό σωματείο ΗΦΑΙΣΤΟΣ διοργανώνει την εκδήλωση στα πλαίσια των δράσεων του για την γνωριμία του σωματείου με τους Πατρινούς. Η δράση αυτή θα προσελκύσει άτομα με κινητικές αναπηρίες κοντά στο σωματείο και στην ομάδα μπάσκετ με καρότσι του σωματείου.

Επίσης η ευαισθητοποίηση της Πατρινής κοινωνίας σε όλα τα θέματα που αφορούν τους ανθρώπους με αναπηρία και την ισότιμη συμμετοχή τους σε όλες τις κοινωνικές εκδηλώσεις θα είναι ένα από τα προσδοκώμενα αποτελέσματα αυτής της εκδήλωσης.

Κατά την διάρκεια της εκδήλωσης θα πραγματοποιηθεί συλλογή παιδικών ρούχων και παιχνιδιών που θα προσφερθούν σε εθελοντικούς μη κερδοσκοπικούς οργανισμούς ανθρωπιστικού και κοινωνικού χαρακτήρα.

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ

12:00 - 13:30 Έναρξη μεικτού παιχνιδιού: Άτομα με αναπηρία, αθλητές του συλλόγου, φίλοι και μέλη του συλλόγου μαζί με γνωστούς αθλητές της πόλης θα πάρουν μέρος σε ένα παιχνίδι LASER TAG με σενάριο υφαρπαγή σημαίας.

13:30 - 14:00 Σύντομος χαιρετισμός από

1. Μέλος της διοίκησης του αθλητικού σωματείου ΗΦΑΙΣΤΟΣ

2. Μέλος της ομάδας WHEELCHAIR IN ACTION

3. Μέλος της ομάδας Battlefield Live Hellas,

4. Μέλος Δήμου Πατρέων

14:00 - 17:00 Παιχνίδι για μικρά παιδιά και νέους που θα παρευρίσκονται στην εκδήλωση και θα θέλουν να συμμετάσχουν. Η επιλογή των παιδιών θα γίνεται με επί τόπου αίτηση και θα ισχύει σειρά προτεραιότητας. Ο τρόπος παιχνιδιού που έχει καθοριστεί από τον υπεύθυνο του BATTLEFIELD LIVE HELLAS είναι: 6 παιχνίδια, με 30 άτομα ανά παιχνίδι, σε παιχνίδια μισής ώρας.

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports