Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Αλβανός με πλούσιο παρελθόν σε ληστείες σκότωσε τον 67χρονο βενζινοπώλη στο Επιτάλειο Ηλείας - Είχε δράση και στην Αχαΐα

Αλβανός με πλούσιο παρελθόν σε ληστείες ...
Μακρυγένη Ελευθερία
[email protected]

Η ΕΛ.ΑΣ εξιχνίασε την υπόθεση που είχε συγκλονίσει την τοπική κοινωνία πριν ενάμιση χρόνο

Εξιχνιάστηκε από την ΕΛ.ΑΣ η υπόθεση της  απόπειρας ληστείας μετά φόνου, με θύμα έναν 67χρονο ιδιοκτήτη πρατηρίου υγρών καυσίμων, που είχε σημειωθεί πριν ενάμιση χρόνο στο Επιτάλιο Ηλείας.

Σύμφωνα με πληροφορίες του thebest.gr η ΕΛ.ΑΣ ως δράστη της ανθρωποκτονίας του 67χρονου θεωρεί 30χρονο Αλβανό με πλούσιο παρελθόν σε ληστείες.

Μάλιστα είναι ήδη προφυλακισμένος κατηγορούμενος για τη διάπραξη ληστειών και κλοπών σε Αχαΐα, Αιτωλοακαρνανία και Φωκίδα.

Στις 5.30 το απόγευμα ο Πατρινός Αστυνομικός Διευθυντής Ηλείας και πρώην Διευθυντής της Ασφάλειας Πατρών Αριστείδης Ανδρικόπουλος θα δώσει συνέντευξη τύπου για την υπόθεση.

Το περιστατικό σημειώθηκε τον Οκτώβριο του 2011.Οι δράστες έφτασαν στο βενζινάδικο στις 15:25 και με το πρόσχημα ότι ήθελαν να εφοδιαστούν με καύσιμα πλησίασαν τον ιδιοκτήτη. Ο πρατηριούχος όταν κατάλαβε πως πρόκειται για ληστεία αντιστάθηκε και εξόργισε τους αδίστακτους ληστές, που δεν δίστασαν να τον εκτελέσουν εν ψυχρώ με μία σφαίρα.

Μετά την ληστεία oι άγνωστοι που φορούσαν κράνη επιβιβάστηκαν σε μάυρη μοτοσικλέτα μεγάλου κυβισμού και εξαφανίστηκαν.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις