Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

ΣΥΡΙΖΑ Αχαίας κατά Νταβλούρου για το ΤΕΙ Αιγίου

ΣΥΡΙΖΑ Αχαίας κατά Νταβλούρου για το ΤΕΙ Αιγίου

Σχετικά με τις τηλεοπτικές δηλώσεις του βουλευτή Αχαϊας της ΝΔ κ. Νταβλούρου

Ανακοίνωση κατά του βουλευτή της ΝΔ Αθ. Νταβλούρου εξέδωσε η Νομαρχιακή του ΣΥΡΙΖΑ Αχαίας, με αφορμή τις δηλώσεις του βουλευτή κατά της βουλευτίνας του κόμματος της Αριστεράς Μαρίας Κανελλλοπούλου. Η ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ έχει ως εξής:

«Η υβριστική προσωπική επίθεση του βουλευτή της ΝΔ κ. Νταβλούρου εναντίον της βουλευτή Αχαΐας του ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ Μαρίας Κανελλοπούλου και η προσπάθειά του να την εμφανίσει τεχνητά απέναντι στον βουλευτή Αχαΐας του ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ Βασίλη Χατζηλάμπρου ένα πράγμα αποδεικνύει: ότι για τον κυβερνητικό βουλευτή είναι δύσκολη η διαχείριση του πολιτικού κόστους που παρήγαγαν οι υποσχέσεις του προς τους Αιγιώτες και η δέσμευσή του για παραίτηση εάν δεν διατηρηθούν τα τμήματα στο ΤΕΙ Αιγίου.

Οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ στην Αχαΐα παρεμβαίνουν από κοινού στα προβλήματα του νομού. Αντίθετα, η «γεωγραφία» της κυβερνητικής παράταξης έχει τροποποιηθεί, ενώ είναι σαφές ότι όσον αφορά στο σχέδιο «Αθηνά» η κυβέρνηση ούτε ρώτησε τους βουλευτές της, τοπικά, ούτε τους υπολογίζει, κρίνοντας εκ του αποτελέσματος.»

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις