Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΖΩΔΙΑ

/

Τα ζώδια για σήμερα, 14 Μαρτίου

Τα ζώδια για σήμερα, 14 Μαρτίου

Αναλυτικές προβλέψεις

Ιχθύες

Τον οικονομικό σας τομέα τονίζει μέχρι το απόγευμα η Σελήνη, μια  μέρα με πληρωμές, αγορές, πωλήσεις και  άλλες συναλλαγές, χωρίς να αναμένονται δυσκολίες και απρόοπτα. Το βραδάκι θα είναι πιο επικοινωνιακό, κι έτσι θα έχετε την ευκαιρία για βόλτες, συναντήσεις, πολλή κουβεντούλα, αλλά και για διάβασμα, γράψιμο, πληροφόρηση.

Κριός

Μέχρι το απόγευμα που η Σελήνη θα διατρέχει το ζώδιό σας θα μπορέσετε να τακτοποιήσετε διάφορα προσωπικά  θέματα και να ασχοληθείτε με τον εαυτό σας. Κατόπιν, η είσοδος της Σελήνης στον Ταύρο κάνει λίγο πιο βαρετό το κλίμα για εσάς, όμως θα μπορέσετε να ηρεμήσετε, να απολαύσετε ένα ωραίο γεύμα, την ησυχία ή τη καλή μουσική.

Ταύρος

Η Σελήνη διατρέχει τον τελευταίο σας οίκο μέχρι το απόγευμα, κι έτσι θα μπορέσετε να κλείσετε κάποια θέματα, χωρίς να αναμένονται απρόοπτα, ενώ υπάρχει μεγαλύτερη ανάγκη για απομόνωση. Κατόπιν η Σελήνη περνά στο ζώδιό σας και το κλίμα γίνεται πιο γλυκό και το βραδάκι θα είναι όμορφο και ήπιο, χωρίς άγχη.

Δίδυμοι

Δεν σχηματίζει ιδιαίτερες όψεις η Σελήνη σήμερα, κι έτσι αναμένεται να είναι μια πιο ήσυχη μέρα. Μέχρι το απόγευμα θα ασχοληθείτε με τους φίλους, τη δικτύωση, το ίντερνετ, ή τις ομάδες και τις οργανώσεις που μπορεί να σχετίζεστε. Απ' το βραδάκι θα γίνει πιο εσωστρεφές το mood, ενώ θα μπορέσετε να ξεκουραστείτε.

Καρκίνος

Τον επαγγελματικό σας οίκο τονίζει μέχρι το απόγευμα η Σελήνη, κι έτσι η εστίαση της προσοχής θα βρίσκεται  εκεί, χωρίς όμως να υπάρξουν και  ιδιαίτερες εξελίξεις, καθώς δεν  σχηματίζονται σημαντικές όψεις. Το βραδάκι τη σκυτάλη θα την πάρουν οι φίλοι και οι ομαδικές δραστηριότητες και θα περάσετε ευχάριστες στιγμές.

Λέων

Θέματα σπουδών, νομικών και  ταξιδιών μπορεί να σας απασχολήσουν σήμερα πιο έντονα, ενώ η δύσκολη  όψη που σχηματίζει η Σελήνη φέρνει εμπόδια στα παραπάνω ζητήματα αλλά και στον χώρο εργασίας. Προσέξτε ακόμα  τη κακή διάθεση και την αρνητικότητα στη δουλειά και με συναδέλφους, ειδικά μάλιστα τις πρωινές και μεσημεριανές ώρες.

Παρθένος

Ζητήματα οικονομικά τονίζει σήμερα η Σελήνη μέχρι το απόγευμα, κι έτσι θα τακτοποιήσετε σχετικά εύκολα θέματα που αφορούν σε δάνεια, κάρτες, επενδύσεις, εφορία, κληρονομικά, διατροφή συζύγου κλπ. Το βραδάκι που η Σελήνη περνά στο φιλικό σας ζώδιο του Ταύρου το κλίμα γίνεται πιο μαλακό και θα περάσετε μια γλυκιά βραδιά.

Ζυγός

Κοινωνικό το μεγαλύτερο μέρος της μέρας, κι έτσι μέχρι το απόγευμα θα έχετε την ευκαιρία για συναντήσεις, επαφές με συνεργάτες, ερωτικά ραντεβού και socializing, σε σχετικά πιο ήπιο κλίμα μετά τις εντάσεις των τελευταίων δύο ημερών. Το βράδυ θα είναι πιο εσωστρεφές κι ερωτικό, ιδανικό για να το απολαύσετε με το σύντροφο.

Σκορπιός

Θα τακτοποιήσετε εύκολα τα εργασιακά ζητήματα σήμερα και θέματα καθημερινής ρουτίνας, ενώ μπορείτε να ασχοληθείτε και με τη διατροφή και την υγεία σας, κυρίως μέχρι το απόγευμα. Κατόπιν που η Σελήνη αλλάζει ζώδιο το κλίμα γίνεται πιο κοινωνικό, κι έτσι το βράδυ θα μπορέσετε να συναντήσετε τους καλούς σας φίλους και το σύντροφο.

Τοξότης

Ευχάριστο κι εξωστρεφές το κλίμα μέχρι το απόγευμα, ενώ θα έχετε την ευκαιρία για δημιουργία, φλερτ, σπορ, χόμπι, διασκέδαση, ελεύθερο χρόνο κι επαφή με τα παιδιά. Το βραδάκι με την αλλαγή ζωδίου της Σελήνης, είναι καλές ώρες για να ασχοληθείτε πιο σωστά με την υγεία και τη διατροφή σας, αλλά και να τακτοποιήσετε το σπίτι.

Αιγόκερως

Ζητήματα σπιτιού, ακινήτων και οικογένειας τονίζει η Σελήνη μέχρι το απόγευμα, όπου σχετικά εύκολα διευθετείτε ανάλογα θέματα. Πιο ερωτικό, εξωστρεφές κι ευχάριστο το βραδάκι, με τη Σελήνη να περνά στον Ταύρο και να δίνει την ευκαιρία να απολαύσετε τη διασκέδαση, το φλερτ, το ωραίο φαγητό, μια καλή ταινία κλπ.

Υδροχόος

Το πρώτο κομμάτι της μέρας θα είναι επικοινωνιακό, με διάφορες επαφές, ιδέες, συζητήσεις και μετακινήσεις, σε πολύ πιο ήπιο κλίμα απ' τις πολεμικές προηγούμενες δύο μέρες. Συναντήσεις με συγγενείς. Απ' το βραδάκι  θα τονιστεί ο τομέας του σπιτιού, κι έτσι θα έχετε ξεκούραστες ώρες στη θαλπωρή του χώρου σας.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Well Being