Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Πάτρα: Άναψαν τα αίματα στο Δημοτικό Συμβούλιο – «Γαλλικά» μεταξύ Μασσαρά και Κατσικόπουλου

Πάτρα: Άναψαν τα αίματα στο Δημοτικό Συμ...

Αφορμή τα προνοιακά επιδόματα

Στο «κόκκινο» η συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου της Πάτρας που βρίσκεται σε εξέλιξη. Αφορμή, για άλλη μια φορά, τα επιδόματα των ατόμων με αναπηρία, που είχε ως αποτέλεσμα την ανταλλαγή… γαλλικών μεταξύ του αντιδημάρχου Θεοχάρη Μασσαρά και του επικεφαλή της μείζονος αντιπολίτευσης Δημήτρη Κατσικόπουλου.

Ο αντιδήμαρχος μιλώντας στη συνεδρίαση ανακοίνωσε πως σύμφωνα με σημερινή απόφαση του νομικού τμήματος του Δήμου Πατρέων δεν μπορεί να προχωρήσει σε πληρωμές, αν πρώτα δεν διευκρινιστεί το ζήτημα από τις αρμόδιες υπηρεσίες του Υπουργείου, κάτι που μπορεί να γίνει ακόμη και αύριο.

Κατήγγειλε μάλιστα τον δημοτικό σύμβουλο της παράταξης Κατσικόπουλου Αντώνη Χαροκόπο πως εκβιάζει τις υπηρεσίες του Δήμου και τις απειλεί πως θα μεταβεί εκεί μαζί με 70 δικαιούχους.

Ο κ. Χαροκόπος παρενέβη και ζήτησε προστασία από τον Πρόεδρο του Σώματος για την προσωπική επίθεση που του έγινε, ενώ στη συνέχεια έλαβε τον λόγο ο Δημήτρης Κατσικόπουλος και κατηγόρησε ευθέως τον κ. Μασσαρά!

Ο διάλογος ήταν έντονος και ακούστηκαν εκφράσεις όπως «άι στο διάολο» (από τον κ. Μασσαρά), «παιδί παπά διαόλου εγγόνι (από τον κ. Κατσικόπουλο), "ντροπή σου ρε» και άλλα τέτοια.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις