Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΖΩΔΙΑ

/

Τα ζώδια για σήμερα, 13 Μαρτίου

Τα ζώδια για σήμερα, 13 Μαρτίου

Αναλυτικές προβλέψεις

Ιχθύες

Θέματα οικονομικά τονίζει σήμερα η Σελήνη, ενώ η δύσκολη γωνία που σχηματίζει με τον Πλούτωνα φέρνει ένα πρόσκαιρο αίσθημα αδιεξόδου. Μετά το απόγευμα θα βελτιωθεί το κλίμα γενικά, ενώ θα πρέπει να προσέξετε επίσης τις ίντριγκες στις φιλικές σχέσεις και σε ομάδες ή οργανώσεις που συμμετέχετε. Πιθανά εμπόδια στην εξέλιξη στόχων.

Κριός

Η Σελήνη από χτες διατρέχει το ζώδιό σας και σήμερα συνεχίζει να δημιουργεί πολεμικό κλίμα. Η δύσκολη όψη που σχηματίζει δε με τον "σκοτεινό" Πλούτωνα, προκαλεί διαμάχες με άτομα εξουσίας, φανερές ή υπόγειες, ειδικά μέχρι το μεσημέρι. Προσέξτε τις εμμονές, τις κακίες και τα αρνητικά συναισθήματα. Καλή μέρα για ψυχανάλυση ωστόσο.

Ταύρος

Το ζώδιό σας θέλει ηρεμία και αργούς ρυθμούς, όμως σήμερα η Σελήνη στον Κριό κάνει το κλίμα  εριστικό και σας χαλάει την ησυχία. Δεν αποκλείεται να προκύψουν  και ορισμένα ζητήματα που νομίζατε ότι είχαν κλείσει. Προσέξτε επίσης τα παρασκήνια και μην τρέφετε αυταπάτες γιατί θα γυρίσουν εναντίων σας. Ανταγωνισμοί με δασκάλους.

Δίδυμοι

Έμφαση στον οίκο της φιλίας δίνει σήμερα η Σελήνη, αλλά η δύσκολη όψη που σχηματίζει με τον Πλούτωνα μπορεί να βγάλει άσχημα συναισθήματα στην επιφάνεια. Προσέξτε τις ίντριγκες και τις χειριστικές τάσεις. Τα σχέδιά σας τώρα μπορεί να εμποδίζονται από φαινομενικούς εξωγενείς παράγοντες-χαλαρώστε και αποδεχθείτε κάποια πράγματα.

Καρκίνος

Δεν είναι και πολύ ευχάριστο το κλίμα σήμερα με τη Σελήνη στο πολεμικό ζώδιο του Κριό, ενώ ειδικά το πρωί-μεσημέρι που σχηματίζει δυσμενή όψη με τον Πλούτωνα, προκαλεί αίσθημα αδικίας και γίνεται μια ψυχολογική κάθαρση. Προσέξτε τα συναισθήματα εχθρότητας στις σχέσεις, τις συνεργασίες και με ανωτέρους. Εμπόδια στα αισθηματικά.

Λέων

Θέματα σπουδών, νομικών και ταξιδιών μπορεί να σας απασχολήσουν σήμερα πιο έντονα, ενώ η δύσκολη όψη που σχηματίζει η Σελήνη φέρνει εμπόδια στα παραπάνω ζητήματα αλλά και στον χώρο εργασίας. Προσέξτε ακόμα  τη κακή διάθεση και την αρνητικότητα στη δουλειά και με συναδέλφους, ειδικά μάλιστα τις πρωινές και μεσημεριανές ώρες.

Παρθένος

Φροντίστε να αποφύγετε σήμερα τις εμμονές και τις "θεωρίες συνωμοσίας", καθώς η δυσμενής όψη Σελήνης-Πλούτωνα σκοτεινιάζει το νου και μπορεί να νιώθετε ότι οι άλλοι σάς κρύβουν πράγματα. Υπόγειοι ή και φανεροί ανταγωνισμοί στα ερωτικά ή και σε θέματα οικονομικά. Μην προσπαθείτε να ελέγχετε τους άλλους παρά μόνο τον εαυτό σας.

Ζυγός

Η διέλευση της Σελήνης απ' το πολεμικό ζώδιο του Κριού κάνει και σήμερα το κλίμα εριστικό, ενώ η δύσκολη γωνία που σχηματίζει με τον "βαρύ" Πλούτωνα, προκαλεί μια πρόσκαιρη θλίψη και εσωτερική κάθαρση, κυρίως μέχρι το μεσημέρι. Θα είναι ωστόσο κοινωνική μέρα, αλλά έρχονται στην επιφάνεια δύσκολα συναισθήματα που πρέπει να μεταμορφώσετε.

Σκορπιός

Σήμερα η Σελήνη δίνει έμφαση στον εργασιακό τομέα, ενώ θα πρέπει να προσέξετε τα αρνητικά συναισθήματα στο χώρο δουλειάς και στις καθημερινές  επικοινωνίες, ειδικά μάλιστα τις  πρωινές και μεσημεριανές ώρες. Η  δύσκολη όψη Σελήνης-Πλούτωνα βγάζει καχυποψία ή και ζήλια στην επιφάνεια, γι' αυτό προσέξτε τι "προβάλλετε" στους άλλους.

Τοξότης

Μια δημιουργική μέρα, ωστόσο το πρωί και μέχρι το μεσημέρι η δυσμενής όψη Σελήνης-Πλούτωνα προκαλεί έντονα οικονομικά άγχη ή και εμμονές, αλλά και εμπόδια στα ερωτικά. Το πιθανότερο είναι ότι μετά το απόγευμα θα μπορέσετε να απολαύσετε το φλερτ, το παιχνίδι, τη δημιουργία, τη διασκέδαση και την επαφή με τα παιδιά.

Αιγόκερως

Κάπως δύστροπη μέρα, ειδικά μέχρι το μεσημέρι που θα λειτουργεί η δυσμενής γωνία Σελήνης-Πλούτωνα, η οποία βγάζει "σκοτεινά" συναισθήματα στην επιφάνεια, ίσως θυμό, ζήλια και λίγη θλίψη. Προσέξτε τους ανταγωνισμούς με την οικογένεια και για θέματα σπιτιού και ακινήτων. Είναι καλή μέρα όμως για εσωτερικό ψάξιμο και κάθαρση.

Υδροχόος

Επικοινωνιακή η σημερινή μέρα, με αρκετές επαφές, τηλέφωνα, μηνύματα, ιδέες, συζητήσεις αλλά και μετακινήσεις. Έμφαση σε μαθήματα, σεμινάρια, διάβασμα, γράψιμο. Η δύσκολη όψη Σελήνης-Πλούτωνα βέβαια προκαλεί καχυποψία και δύσκολα συναισθήματα, ενώ ειδικά με συγγενείς θα πρέπει να προσέξετε τις αρνητικές αντιδράσεις – ίσως γίνουν και ξεκαθαρίσματα.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Well Being