Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

ΜΟΝΟ ΣΤΟ THEBEST.GR- "Κλειδώνει" η επίσκεψη Σαμαρά στην Πάτρα - Πότε θα έρθει και με ποιά αφορμή

ΜΟΝΟ ΣΤΟ THEBEST.GR- "Κλειδώνει&quo...

Απ΄ριλιο ή Μαϊο

"Κλειδώνει" μέσα στις επόμενες μέρες, σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του thebest.gr, η επίσκεψη του Αντώνη Σαμαρά στην Πάτρα. Όπως έχει γράψει το thebest.gr η επίσκεψη θα πραγματοποιηθεί τον Απρίλιο ή τον Μαϊο, ανάλογα με το πρόγραμμα που θα καταρτιστεί για τις 13 περιφερειακές συνδιασκέψεις της Νέας Δημοκρατίας, στον δρόμο προς το Συνέδριο του κόμματος, στις 22 και 23 Ιουνίου.

Ο Πρωθυπουργός θα παραστεί σε όλες τις περιφερειακές συνδιασκέψεις οι οποίες θα φιλοξενηθούν στις έδρες των Περιφερειών. Σε ό,τι αφορά στην επίσκεψη του στην Πάτρα στόχος είναι να συνδυαστεί με καλές εξελίξεις - αν υπάρξουν... - στο "μέτωπο" της "Ολυμπίας" και της "Ιονίας" Οδού (επανεκκίνηση των έργων) και της εκμετάλλευσης των υδρογονανθράκων στο Ιόνιο.

Να σημειωθεί, ότι στο επόμενο διάστημα αναμένεται να ανακοινωθεί ο πρόεδρος και η σύνθεση της οργανωτικής επιτροπής του συνεδρίου της Νέας Δημοκρατίας και στη συνέχεια θα καθορισθούν οι διαδικασίες των προσυνεδριακών συνδιασκέψεων, που θα πραγματοποιηθούν στις μεγάλες πόλεις και στις οποίες, όπως αναφέρθηκε, θα μιλήσει ο κ. Σαμαράς.

Επίσης, θα πραγματοποιηθούν, πιθανότατα τον Μάιο, εσωκομματικές διαδικασίες για την εκλογή νέων οργάνων στις Νομαρχιακές και τις Δημοτικές Τοπικές Οργανώσεις.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις