Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΖΩΔΙΑ

/

Τα ζώδια για σήμερα, 8 Μαρτίου

Τα ζώδια για σήμερα, 8 Μαρτίου

Αναλυτικές προβλέψεις

Ιχθύες

Αισιόδοξη μέρα γενικά, ενώ κορυφώνεται το μακροχρόνιας επιρροής θετικό εξάγωνο Κρόνου-Πλούτωνα, το οποίο προσφέρει σημαντική ενίσχυση στα οικονομικά, ενώ με σιωπηλούς αλλά σίγουρους τρόπους βοηθά στην εκπλήρωση σχεδίων. Ίσως οι φίλοι και οι ομάδες παίζουν κάποιο ρόλο σε αυτό. Η μέρα επίσης ευνοεί θέματα σπιτιού, οικογένειας, ακινήτων.

Κριός

Η τυχερή όψη Σελήνης-Δία σήμερα φέρνει κάποια καλά νέα ή επαφές που ανοίγουν μελλοντικούς ορίζοντες, ενώ το κλίμα είναι χαρούμενο μέχρι το απόγευμα. Ταυτόχρονα, κορυφώνεται σήμερα η θετική όψη μακράς διαρκείας Κρόνου-Πλούτωνα, η οποία με σιωπηλούς τρόπους ενισχύει τα επαγγελματικά και τα οικονομικά σας, ενώ κάποια άτομα εξουσίας σάς στηρίζουν.

Ταύρος

Αρκετά καλή για τα οικονομικά και τα επαγγελματικά σας η τυχερή όψη Σελήνης-Δία σήμερα, η οποία  βελτιώνει τα έσοδα και αναμένονται θετικές εξελίξεις στη καριέρα  σας. Κορυφώνεται και η μακροχρόνιας επιρροής θετική όψη Κρόνου-Πλούτωνα, η οποία εδώ και αρκετές εβδομάδες μεταμορφώνει τη ζωή και τις σχέσεις σας, ενώ ευνοεί σπουδές και νομικά θέματα.

Δίδυμοι

Άμεσα ευνοεί το ζώδιό σας η τυχερή όψη Σελήνης-Δία, κι έτσι κάτι “ανοίγει” στη ζωή σας σήμερα, ενώ το κλίμα είναι ευχάριστο μέχρι το απόγευμα. Το θετικό εξάγωνο μακροχρόνιας επιρροής Κρόνου-Πλούτωνα που κορυφώνεται σήμερα, ευεργετεί με διακριτικούς αλλά σίγουρους τρόπους τα επαγγελματικά και τα οικονομικά σας – κάτι καλό οικοδομείται.

Καρκίνος

Το θετικό εξάγωνο μακροχρόνιας επιρροής Κρόνου-Πλούτωνα που κορυφώνεται σήμερα, βοηθά και μεταμορφώνει τις σχέσεις σας. Έτσι, μετά από αρκετούς αγώνες, βλέπετε τώρα να αναγεννώνται σχέσεις και συνεργασίες αλλά και η δημιουργικότητα, η λάμψη, η αυτοπεποίθηση και ο ερωτισμός σας. Μια αισιόδοξη μέρα, με πιθανό το θετικό κλείσιμο ζητημάτων.

Λέων

Κάποιες καλές εξελίξεις σε σχέσεις, συνεργασίες και στα σχέδιά σας φέρνει η τυχερή όψη Σελήνης-Δία  σήμερα, ενώ μέχρι το απόγευμα το κλίμα είναι αισιόδοξο. Νέες μελλοντικές προοπτικές. Η θετική και μακροχρόνιας επιρροής γωνία Κρόνου-Πλούτωνα που κορυφώνεται σήμερα, ευνοεί θέματα σπιτιού, οικογένειας, ακινήτων κι εργασίας, όπου κάτι καλό χτίζεται.

Παρθένος

Ευνοεί το ζώδιό σας η μακροχρόνιας επιρροής θετική όψη Κρόνου-Πλούτωνα που κορυφώνεται σήμερα, η οποία αναγεννά τη δημιουργικότητά σας, τον ερωτισμό και την αυτοπεποίθηση, ενώ δυναμώνει το νου και την επικοινωνιακή σας δεινότητα. Επαφές με άτομα επιρροής. Μια καλή μέρα για τα επαγγελματικά σας, όπου κάτι καλό “ανοίγει”.

Ζυγός

Μια αρκετά καλή μέρα, με το τυχερό τρίγωνο  Σελήνης-Δία να φέρνει θετικές εξελίξεις στα ερωτικά, ορισμένα ανοίγματα ή κάποια καλά νέα, ενώ αυξάνει  και τη δημιουργικότητά σας. Ταυτόχρονα, κορυφώνεται η μακροχρόνιας επιρροής θετική όψη Κρόνου-Πλούτωνα, η οποία σταθεροποιεί τα οικονομικά και βοηθά σε θέματα σπιτιού/ακινήτων – μπαίνουν γερά θεμέλια.

Σκορπιός

Ο Κρόνος απ' το ζώδιό σας κορυφώνει σήμερα μια ευνοϊκή και μακροχρόνιας επιρροής γωνία με τον ισχυρό Πλούτωνα, η οποία δίνει αίσθημα δύναμης, ενώ νιώθετε ότι πατάτε γερά στα πόδια σας. Δίνει επίσης την ευκαιρία για εποικοδομητικές γνωριμίες κι επαφές. Τα αδέρφια ή συγγενείς ίσως βοηθούν με κάποιο τρόπο. Θετική μέρα γενικά, εκτός απ' το βράδυ.

Τοξότης

Το τυχερό τρίγωνο Σελήνης-Δία σήμερα προσφέρει αισιοδοξία και υπόσχεται θετικές εξελίξεις ή νέα. Χιούμορ, θετικές επαφές, γνώσεις, βελτίωση των σχέσεων. Ταυτόχρονα κορυφώνεται η ευνοϊκή και μακράς διαρκείας όψη Κρόνου-Πλούτωνα, η οποία παρά τη κρίση βοηθά με σιωπηλούς τρόπους τα οικονομικά σας, ενώ απελευθερώνεστε από παλιά θέματα.

Αιγόκερως

Η ευεργετική και μακροχρόνιας επιρροής όψη Κρόνου-Πλούτωνα που κορυφώνεται σήμερα προσφέρει αίσθημα ισχύος και αναγεννά ή αναδομεί τη ζωή  σας. Καταλαβαίνετε καλύτερα τι θέλετε τώρα και πετυχαίνετε τους στόχους σας δυναμικά και σταθερά. Αποπνέετε επιρροή και κύρος. Τυχερή μέρα για τα οικονομικά και για τα εργασιακά σας.

Υδροχόος

Καθώς διατρέχει το ζώδιό σας η Σελήνη σήμερα, σχηματίζει μια τυχερή όψη με τον Δία, η οποία προσφέρει αισιοδοξία, χαρά και φέρνει θετικές εξελίξεις και ανοίγματα. Ερωτικές επιτυχίες, φλερτ, δημιουργικότητα, παιχνίδι. Το θετικό και μακροχρόνιας επιρροής εξάγωνο Κρόνου-Πλούτωνα χτίζει κάτι καλό στα επαγγελματικά σας, σιωπηλά αλλά σταθερά.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Well Being