Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Σε «επίθεση εχθρών» απέδωσε την αρρώστια του Τσάβες, ο αντιπρόεδρος της Βενεζουέλας

Σε «επίθεση εχθρών» απέδωσε την αρρώστια...

Ο 58χρονος πρόεδρος της Βενεζουέλας νοσηλεύεται σε στρατιωτικό νοσοκομείο σε κρίσιμη κατάσταση

Σε «επίθεση από τους εχθρούς του», απέδωσε την Τρίτη τα αίτια του καρκίνου του Ούγκο Τσάβες, ο αντιπρόεδρος της Βενεζουέλας Νίκολας Μαντούρο, ενώ η κατάσταση της υγείας του ηγέτης της χώρας έχει επιδεινωθεί τα τελευταία 24ωρα. Ο Μαντούρο τόνισε μάλιστα, πως τα αίτια αυτά «πρέπει να διερευνηθούν» και ανακοίνωσε ότι αξιωματούχος της αμερικανικής πρεσβείας στο Καράκας απελαύνεται για κατασκοπία.

Κάνοντας συγκεκριμένη μνεία στις ΗΠΑ, ο αντιπρόεδρος της Βενεζουέλας ανέφερε ότι υπάρχουν εχθροί «τόσο στο εσωτερικό της χώρας όσο και στο εξωτερικό», οι οποίοι έχουν βάλει στόχο, όπως είπε. το δημοκρατικό πολίτευμα της χώρας.

Καθώς ο 58χρονος πρόεδρος της Βενεζουέλας νοσηλεύεται σε στρατιωτικό νοσοκομείο σε κρίσιμη κατάσταση, ο Μαντούρο προήδρευσε την Τρίτη συμβουλίου που συγκλήθηκε με τη συμμετοχή πολιτικών ηγετών και αρχηγών των στρατιωτικών σωμάτων της χώρας.

Σύμφωνα με πληροφορίες, στο συμβούλιο που συγκλήθηκε υπό τη σκιά της κρίσιμης κατάστασης του προέδρου Τσάβες, συμμετείχαν ο υπουργός Αμυνας της χώρας και ο αδελφός του Προέδρου, Αντάν Τσάβες.

Ο Τσάβες είχε νοσηλευτεί σε νοσοκομείο της Κούβας καθώς πάσχει από καρκίνο και επέστρεψε στη βενεζουέλα τον περασμένο μήνα. Έκτοτε δεν έχει πραγματοποιήσει καμία δημόσια εμφάνιση. Κυβερνητικοί αξιωματούχοι ανέφεραν ότι ο πρόεδρος Τσάβες υπέστη μία νέα και σοβαρή μόλυνση του αναπνευστικού.

Ωστόσο, ακριβείς πληροφορίες για την υγεία του Τσάβες δεν διαρρέουν με αποτέλεσμα το περασμένο σαββατοκύριακο, εκατοντάδες φοιτητές και πολιτικοί του αντίπαλοι να διαδηλώσουν στο Καράκας ζητώντας πληρέστερη ενημέρωση.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις