Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Αχαΐα: "Στοπ" στην απευθείας πτήση Άραξος - Λονδίνο

Αχαΐα: "Στοπ" στην  απευθείας ...

Τυχαίο γεγονός ή «δάκτυλος» από ανταγωνιστικά αεροδρόμια;

Εξαιρετικές είναι οι μέχρι σήμερα αποδόσεις του αεροδρομίου Αράξου, που πέρυσι το καλοκαίρι πολλαπλασίασε τη δυναμική του. Ετοιμάζεται δυναμικά για τη νέα σεζόν, με περισσότερες εταιρείες χαμηλού κόστους που καλοβλέπουν την προοπτική, μόνο που φαίνεται ότι «μετακομίζει» η απευθείας πτήση Άραξος - Λονδίνο.

Τυχαίο γεγονός ή «δάκτυλος» από ανταγωνιστικά αεροδρόμια;

Πάνω από 140.000 ταξιδιώτες διακίνησε, πέρυσι το καλοκαίρι, το αεροδρόμιο Αράξου προς δημοφιλείς προορισμούς. Είναι χαρακτηριστικό ότι υπήρξαν και ημέρες αιχμής που οι εταιρίες ενοικιάσεων δεν είχαν άλλα αυτοκίνητα να διαθέσουν.

Οι ενδείξεις είναι ενθαρρυντικές και για την επόμενη σεζόν, καθώς, εκτιμάται ότι το 2013 θα είναι μια καλή χρονιά για τον τουρισμό, εξαιτίας των τιμών που έχουν υποχωρήσει σημαντικά στην ελληνική τουριστική αγορά.
Την ίδια στιγμή, προκαλούν ερωτηματικά πληροφορίες που θέλουν τη Ryanair, να μεταφέρει την απευθείας πτήση από και προς Λονδίνο, στο αεροδρόμιο της Κεφαλλονιάς.

Το γεγονός ότι «κόβεται» η αεροπορική σύνδεση άρχισαν να υποπτεύονται χρήστες της γραμμής, που προσπαθούσαν να κάνουν κράτηση για το καλοκαίρι και να επωφεληθούν τις προνομιακές τιμές στα εισιτήρια. Όμως, ο ηλεκτρονικός τρόπος κρατήσεων δεν έχει στις επιλογές το Πάτρα-Λονδίνο και αντιστρόφως.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις