Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS

/

Αλέξης Κούγιας: "Η Ερασιτεχνική έχει τη θέληση να επιστρέψει η ομάδα στην Αγυιά"

Αλέξης Κούγιας: "Η Ερασιτεχνική έχε...

Επίσης ανακοίνωσε την απόφαση της ...διοίκησης να πουλήσει τις μετοχές της

Ο νομικός σύμβουλος της ΠΑΕ Παναχαϊκή Αλέξης Κούγιας παραχώρησε έκτακτη συνέντευξη Τύπου, εκπροσωπώντας την ιδιοκτησία της ΠΑΕ, όπως τόνισε ο ίδιος. Στη συνέντευξη έκανε τις εξής τοποθετήσεις:

"Η ιδιοκτησία της ΠΑΕ αποφάσισε την πώληση των μετοχών με μοναδική απαίτηση την καταβολή του 50% των χρημάτων που έχει δαπανήσει για τη λειτουργία της ομάδας μέχρι σήμερα (Σ.Σ. δηλαδή περίπου 3 εκατομμύρια ευρώ).

Από σήμερα (σ. χθες) μέχρι τις 15 Ιουνίου 2013 οποιοσδήποτε επιθυμεί να αγοράσει την ΠΑΕ μπορεί να το κάνει, αρκεί να έχει ή μια εγγυητική επιστολή τραπέζης για το ποσό ή μια εμπράγματη εξασφάλιση για το ποσό.

Η ιδιοκτησία θέτει επίσης ως βασικό όρο να υπάρχει απόλυτη μυστικότητα. Όποιος διαρρεύσει το ενδιαφέρον του πριν μιλήσει με τον κ. Λούβαρη, δεν θα ασχοληθούμε καν μαζί του. Παράλληλα, δεν θα ασχοληθούμε με οποιαδήποτε μη σοβαρή και γραφική πρόταση, όπως εκείνη του Κωταντούλα.

Αν μέχρι τις 15 Ιουνίου δεν υπάρξει πρόταση, τότε η ιδιοκτησία είναι αποφασισμένη να κάνει δυο πράγματα: Πρώτον, δεν έχει καμία διάθεση πλέον να συνεχίσει να δαπανά τα ίδια υπερβολικά ποσά για τη λειτουργία της ΠΑΕ και δεύτερον, θα μεταφέρει το ΑΦΜ της ΠΑΕ σε άλλη πόλη, κατά τα πρότυπα αυτού που έκαναν η Ένωση Ποντίων με τον Ηρακλή και η Χαλκηδόνα με τον Ατρόμητο.

Εφόσον δεν εξασφαλιστεί στον ιδιοκτήτη της ΠΑΕ γήπεδο για τους αγώνες και τις προπονήσεις της ομάδας, τότε θα πάμε να παίξουμε αλλού. Ήδη, τρεις Δήμαρχοι μεγάλων πόλεων μάς έχουν ζητήσει να πάμε να παίξουμε στις πόλεις τους. Εγγυώνται στάδιο για 20 χρόνια, 4 γήπεδα προπονήσεων και έναν μίνιμουμ αριθμό εισιτηρίων διαρκείας.

Προέκυψε πλέον μια ευχάριστη εξέλιξη στο γηπεδικό. Ο κ. Τσαούσογλου μου μετέφερε σήμερα τη θέληση της Ερασιτεχνικής να επιστρέψει η ΠΑΕ στο γήπεδο στην Αγυιά έναντι 3.000 ευρώ το μήνα και πάγωμα της οφειλής της ΠΑΕ. Έτσι θα παίξουμε, εκτός απροόπτου, εκεί από το παιχνίδι με τον Φωκικό.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports