Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

H Σαρλίζ Θερόν θεωρήθηκε η πιο κομψή παρουσία στο φετινό κόκκινο χαλί των Όσκαρ

H Σαρλίζ Θερόν θεωρήθηκε η πιο κομψή παρ...

Ατυχείς κρίθηκαν οι ενδυματολογικές επιλογές της Νικόλ Κίντμαν και της Ανν Χαθαγουέι, της οποίας διακρίνονταν οι θηλές

Μπορεί η 85η απονομή των βραβείων Όσκαρ να αποτελεί πια παρελθόν (ολοκληρώθηκε στις 6.30 το πρωί ώρα Ελλάδος την περασμένη Δευτέρα) ωστόσο τα παρασκήνια και οι εμφανίσεις των σταρ την λαμπερή αυτή βραδιά συνεχίζουν να απασχολούν τα διεθνή μέσα ενημέρωσης.

Όπως αναφέρει σε άρθρο του το σάιτ της εφημερίδας «Έθνος», από τις πιο εντυπωσιακές παρουσίες στο κόκκινο χαλί της τελετής ήταν αναμφίβολα η πανέμορφη Σαρλίζ Θερόν.

Ωραιότερη όλων η καλλονή Σαρλίν Θέρον, με το ολόλευκο Valentino φόρεμα της και τα κοντοκουρεμένα ξανθά της μαλλιά θεωρήθηκε η κομψότερη που περπάτησε και φωτογραφήθηκε για τις κάμερες.

Όσο για τις άλλες σταρ, σύμφωνα με το «Έθνος», η Τζέσικα Τσαστέιν («Zero dark thirty») με το ανάγλυφο φόρεμά της Armani Prive και τα χτενισμένα ρετρό μαλλιά της, με άφθονο πατροπαράδοτο γκλάμουρ, ήταν μέσα στο τοπ 3 των πιο καλοντυμένων σταρ την ώρα που η μόλις 9χρονη Κουβενζανέ Γουόλις («Τα Μυθικά πλάσματα του Νότου») κατέφθασε με την αδελφή και τη μαμά της, φορώντας μία μπλε τουαλέτα και κρατώντας μια τσάντα-σκυλάκι.

Μικρομέγαλη ως παρουσία, δείχνοντας μεγαλύτερη από τα 23 της χρόνια, η Τζένιφερ Λόρενς («Οδηγός αισιοδοξίας») κέρδισε παρ' όλα αυτά τα εύσημα των κριτικών μόδας με το μακρύ της Dior Haute Couture κατακτώντας το νούμερο των πιο καλοντυμένων της απονομής.

Με εξαίρεση το φωτεινό κόκκινο Valentino φόρεμα της Τζένιφερ Ανιστον ή το ζεστό μοβ Gucci της Τζένιφερ Γκάρνερ, συζύγου του βραβευμένου για το «Argo» Μπεν Άφλεκ, το έντονο χρώμα ήρθε δεύτερο στις επιλογές των σχεδιαστών για τη φετινή βραδιά των Όσκαρ.

Άστοχες κρίθηκαν οι χρυσόμαυρες ενδυμασίες της Νικόλ Κίντμαν και της Σάλμα Χάγιεκ, με την πρώτη να μοιάζει βγαλμένη από φουτουριστικό σκηνικό και την άλλη να δείχνει μάλλον «πνιγμένη» από τεράστιο περιλαίμιο.

Ακατανόητη σχολιάστηκε και η ενδυμασία της μητέρας του υποψήφιου για το Όσκαρ α’ ανδρικού ρόλου, Μπράντλεϊ Κούπερ, που επέλεξε αθλητικά παπούτσια για να συνοδεύσει το γιο της στη λαμπερή απονομή.

«Άτυχη», όπως αναφέρει το «Έθνος» ήταν μάλλον και η εμφάνιση της Ανν Χάθαγουεϊ, της οποίας οι διαφαινόμενες μέσα από το Prada φόρεμά της θηλές σχολιάστηκαν έντονα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης αλλά και στα μεγάλα μέσα ενημέρωσης όσο και το προτεταμένο πόδι της Αντζελίνα Τζολί, πέρυσι.

Όσο για τους άντρες, διαπιστώθηκε ότι τα πλούσια γένια είναι τόσο στη μόδα, που είναι αδύνατον να ξεχωρίσεις πλέον τον Τζορτζ Κλούνεϊ από τον Ράσελ Κρόου. Ωστόσο ο Ντάνιελ Ντέι Λιούις που κέρδισε το 3ο Όσκαρ της καριέρας του με το «Λίνκολν», ήταν ξυρισμένος.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight