Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS

/

Γκόρντον Κλάιμπερ: "Στόχος μας μια θέση στην εξάδα ή στην τετράδα"

 Γκόρντον Κλάιμπερ: "Στόχος μας μια...

Tόνισε ότι πλέον αυτό είναι εφικτό για τον Aπόλλωνα

Ο Γκόρντον Κλάιμπερ ξεκαθάρισε ότι από την πρώτη στιγμή που ήρθε στον Απόλλωνα ο στόχος του δεν ήταν η παραμονή, αλλά η είσοδος της ομάδας στα πλέι οφ και τόνισε ότι πλέον είναι εφικτό οι Πατρινοί να μπουν στην εξάδα ή ακόμα και στην τετράδα.

Ο Κλάιμπερ παραχώρησε συνέντευξη στην εφημερίδα "Πελοπόννησος" στην οποία μίλησε για τη νίκη επί του Κολοσσού στην 18η αγωνιστική, τον τραυματισμό του αλλά και τους στόχους του Απόλλωνα.

"Η αλήθεια είναι ότι είχα αποθεραπευτεί εδώ και καιρό, αλλά για πρώτη φορά έοιωθα τόσο καλά και ποιο σίγουρος μετά τον τραυματισμό μου στο γόνατο", δήλωσε αρχικά ο Κλάιμπερ για τον τραυματισμό του  και πρόσθεσε: "Μου πήρε ένα διάστημα, αρκετές προπονήσεις και μερικά παιχνίδια για να βρω τον εαυτό μου. Και εγώ πλέον νιώθω ότι επέστρεψα και είμαι απόλυτα έτοιμος".

Για το ποιο ήταν το κλειδί της νίκης επί του Κολοσσού είπε:
"Η πολύ καλή άμυνα που παίξαμε αλλά και το ότι εκτελέσαμε ακριβώς τα όσα είχε σχεδιάσει ο κόουτς στην επίθεση".

Για το μέχρι που είναι σε θέση να φτάσει ο Απόλλωνας Πάτρας ανέφερε:

"Να πω κάτι. Εμείς οι Αμερικανοί παίκτες της ομάδας από την αρχή όταν ήρθαμε στην ομάδα είχαμε θέσει ως στόχο την συμμετοχή της ομάδας στα πλέι-οφ. Εμείς ήρθαμε για τα πλέι-οφ. Ποτέ δεν μας άρεσε η παραμονή ως στόχος.

Μάλιστα ως στόχο δεν είχαμε πει απλώς να εξασφαλίσουμε τα πλέι-οφ, αλλά να τερματίσουμε σε όσο το δυνατόν υψηλότερη θέση στην κανονική περίοδο. Για παράδειγμα μια θέση στην 6άδα ή στην 4άδα. Αυτός ο στόχος είναι εφικτός πλέον".

Για το αν το εκτός έδρας ματς κόντρα στον Αρη είναι αγώνας - "κλειδί":

"Πιστεύω ότι κάθε παιχνίδι είναι σημαντικό για την είσοδο μας στην 6αδα, όχι μόνο αυτό με τον Αρη. Αλλωστε απομένουν ακόμη 8 αγωνιστικές και είναι νωρίς να πούμε ότι μόνο ένα ή δύο παιχνίδια είναι σημαντικά».

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports