Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Με δέκα θέματα στην ημερήσια διάταξη συνεδριάζει η Οικονομική Επιτροπή του Δήμου Αιγιάλειας

Με δέκα θέματα στην ημερήσια διάταξη συν...

Σήμερα στις 14:00

Η τακτική συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής του Δήμου Αιγιαλείας, θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 26 Φεβρουαρίου και ώρα 14.00 για συζήτηση και λήψη απόφασης στα παρακάτω θέματα της Ημερήσιας Διάταξης και σε όσα ήθελε δεχθεί εκτός αυτής, αφού τα κρίνει ως κατεπείγοντα:

1. Σύνταξη Προϋπολογισμού του Δήμου Αιγιαλείας έτους 2013.

2. Σύνταξη Ετήσιου Προγράμματος Δράσης του Δήμου Αιγιαλείας έτους 2013.

3. Έγκριση πρακτικού Επιτροπής αξιολόγησης προσφορών για την διεξαγωγή της υπηρεσίας «Αδειοδότηση γεωτρήσεων και πηγών των Δημοτικών Ενοτήτων του Δήμου Αιγιαλείας (πλην Δ.Ε. Αιγίου)».

4. Έγκριση πρακτικού διαγωνισμού για την μίσθωση ακινήτου στην Τοπική Κοινότητα Ζαρούχλας Δ.Ε. Ακράτας του Δήμου Αιγιαλείας για την δημιουργία χώρου ασφαλούς στάθμευσης αυτοκινήτων.

5. Καθορισμός όρων διακήρυξης για την εκτέλεση του έργου «Αποκατάσταση Χ.Α.Δ.Α. Δήμου Αιγιαλείας στη θέση «Μπούφου Λαγκάδα».

6. Συγκρότηση τριμελούς Επιτροπής Διαγωνισμού της Υπηρεσίας «Μεταφορά συμπυκνωμένων απορριμμάτων του Δήμου Αιγιαλείας και την απόρριψή τους σε ΧΥΤΑ».

7. Έγκριση τεχνικών προδιαγραφών της μελέτης «Προμήθεια καυσίμων κίνησης - λιπαντικών και θέρμανσης του Δήμου Αιγιαλείας για το έτος 2013», τρόπου εκτέλεσης και καθορισμός όρων του παρόντος διαγωνισμού, σύμφωνα με το άρθρο 3 παρ. 1, άρθρο 4 παρ. 4 και άρθρο 23 παρ. 5 του ΕΚΠΟΤΑ.

8. Έγκριση τεχνικών προδιαγραφών της μελέτης «Ασφάλιστρα μεταφορικών μέσων», τρόπος εκτέλεσης και καθορισμός όρων του παρόντος διαγωνισμού, σύμφωνα με το Ν. 28/80.

9. Έγκριση τεχνικών προδιαγραφών της μελέτης «Προμήθεια ειδών προστασίας εργατοτεχνικού προσωπικού του Δήμου Αιγιαλείας», τρόπου εκτέλεσης και καθορισμός όρων του παρόντος διαγωνισμού, σύμφωνα με το άρθρο 3 παρ. 1, άρθρο 4 παρ. 4 και άρθρο 23 παρ. 5 του ΕΚΠΟΤΑ.

10. Ανατροπή αναληφθεισών υποχρεώσεων σύμφωνα με το άρθρο 4 παρ. 5 του Π.Δ. 113/2010.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις