Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS

/

«Έσπασε» τα δοκάρια ο Ατρόμητος, έμεινε στο «Χ»

«Έσπασε» τα δοκάρια ο Ατρόμητος, έμεινε στο «Χ»

Μονόλογος των γηπεδούχων το ματς με τον ΠΑΣ αλλά η μπάλα δεν μπήκε στα δίχτυα

Ατρόμητος και ΠΑΣ Γιάννινα έμειναν στο 0-0 στο Περιστέρι, στη μεταξύ τους αναμέτρηση για την 23η αγωνιστική του πρωταθλήματος. Το τελικό σκορ αδικεί πάντως κατάφωρα τον Ατρόμητο που ήταν πολύ καλύτερος, κυριάρχησε απόλυτα και είχε τρία δοκάρια!

Οι γηπεδούχοι μπήκαν στον αγωνιστικό χώρο πολύ ορμητικά, κλείνοντας τους Ηπειρώτες στην περιοχή τους στο πρώτο τέταρτο του παιχνιδιού. Σε αυτό το διάστημα οι παίκτες του Αναστόπουλου πίεσαν δυνατά και σούταραν πολύ προς την εστία του Ταμπάση, αλλά στάθηκαν άτυχοι.

Στο 2΄ ο Ιγκλέσιας αστόχησε για λίγο, στο 8΄ η προσπάθεια του Μπρίτο κατέληξε στην αγκαλιά του τερματοφύλακα και κάπου εκεί ξεκίνησε η κακοδαιμονία του Μάντζιου, που δύο φορές σε ένα πεντάλεπτο «σημάδεψε» το δοκάρι: στο 11΄ με εν κινήσει σουτ στη σέντρα του Επστάιν και στο 16΄ ύστερα από την πάσα του Δημούτσου.

Μετά την πάροδο του πρώτου 20λεπτου η «καταιγίδα» κόπασε και ο ΠΑΣ προσπάθησε δειλά-δειλά να κάνει αισθητή την παρουσία του, έχοντας να επιδείξει ένα αξιόλογο σουτ του Κοροβέση στο 29΄, που έφυγε λίγο πάνω από το οριζόντιο δοκάρι του Ράντμαν.

Ο μονόλογος του Ατρόμητου συνεχίστηκα και στο δεύτερο ημίχρονο αλλά η ατυχία δεν είχε εγκαταλείψει τους Περιστεριώτες. Στο 67΄  ο Ταμπάσης έκανε μεγάλη απόκρουση στο φάουλ του Ουντότζι , ενώ στο 72΄ το σουτ του ίδιου παίκτη αρχικά αποκρούστηκε από τον τερματοφύλακα του ΠΑΣ και στη συνέχεια η μπάλα ακολούθησε τη...  συνήθη διαδρομή της, σταματώντας δηλαδή στο δοκάρι και απογοητεύοντας τους γηπεδούχους, που κατάλαβαν ότι σήμερα δεν ήταν η μέρα τους.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports