Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Ευρωεκλογές 2024
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Αναζητούν δέκα «Ήρωες ανάμεσά μας» σε όλη την Ελλάδα

Αναζητούν δέκα «Ήρωες ανάμεσά μας» σε όλ...

Το νέο πρότζεκτ του ΑΝΤ1 με παρουσιάστρια τη Μαρία Χούκλη

Ενα από τα πιο γνωστά πρότζεκτ παγκοσμίως με επιτυχία στην άλλη άκρη του Ατλαντικού, αλλά και εκατομμύρια φανατικούς οπαδούς, έρχεται λίαν συντόμως και στην Ελλάδα, γιατί σε όλες τις χώρες υπάρχουν ήρωες και οι ήρωες αυτοί βρίσκονται ανάμεσά μας. Μιλάμε για το «Everyday Heroes», τα δικαιώματα του οποίου απέκτησε ο ΑΝΤ1 και έχει αρχίσει με γοργούς ρυθμούς να στήνει την ελληνική του έκδοση.

Δίπλα μας υπάρχουν άνθρωποι που ζουν πιο πολύ με το «εμείς» παρά με το «εγώ». Που φροντίζουν μέσα από την καθημερινότητα και τις πράξεις τους να μας δίνουν ελπίδα για έναν καλύτερο κόσμο.

Ανθρωποι που διαθέτουν τον χρόνο, τους πόρους, το συναίσθημα και την ψυχή τους για να προσφέρουν, να βοηθήσουν, να ανακουφίσουν, να δώσουν χωρίς να επιζητούν αντίκρισμα ή αναγνώριση.
Αυτά τα πρόσωπα, λοιπόν, είναι οι «Ηρωες ανάμεσά μας».

Είναι οι ήρωες αυτοί που ο ΑΝΤ1 θα προσπαθήσει να μας γνωρίσει μέσα από μια κοινωνική αποστολή που πρωταρχικό στόχο έχει να αναδείξει όλους αυτούς τους ξεχωριστούς ανθρώπους.

Για να εντοπιστούν δε αυτοί οι Ελληνες, θα ακολουθηθεί μια διαδικασία όπου για πρώτη φορά θα συμπράξουν εφημερίδες, τηλεόραση, ραδιόφωνο, αλλά και το Διαδίκτυο.

Στην ηλεκτρονική διεύθυνση www.antenna.gr/irwes/form βρίσκεται μια ειδική φόρμα, όπου ο καθένας μας που γνωρίζει και επιθυμεί να προτείνει κάποιον Ήρωα ανάμεσά μας, πρέπει να καταθέσει πληροφορίες που αφορούν στη δράση και στην προσωπικότητά του. Στην ουσία να περιγράψει τι είναι αυτό που τον κάνει να ξεχωρίζει.
Μετά τη σχετική δημοσιογραφική έρευνα, που θα προηγηθεί, θα δημοσιοποιηθούν οι ιστορίες των καθημερινών ηρώων, ξεδιπλώνοντας και αναδεικνύοντας λεπτομέρειες από τη ζωή και τη δράση τους.

Οι ιστορίες των 10 Ηρώων που θα ξεχωρίσουν από τη συγκεκριμένη διαδικασία, θα οπτικοποιηθούν και θα παρουσιαστούν σε μια σειρά εβδομαδιαίων εκπομπών στον ΑΝΤ1. Σε καθεμία από τις εκπομπές θα γίνεται γνωστή η ιστορία του ήρωα με προσωπική του μαρτυρία, θα παρουσιάζονται συνεντεύξεις αγαπημένων του προσώπων, αλλά και ανθρώπων που σχετίζονται με το έργο του.

Οι συγκεκριμένες εκπομπές δεν θα έχουν κάποιον παρουσιαστή. Ομως, είναι σχεδόν βέβαιο, πως πριν από την προβολή τους θα υπάρξει μία ειδική σπέσιαλ εκπομπή-προάγγελος των όλων όσα θα δούμε, την οποία θα παρουσιάζει η Μαρία Χούκλη. Η γνωστή δημοσιογράφος, όμως, θα αναλάβει δράση και στην κορύφωση όλης αυτής της τηλεοπτικής προσπάθειας.

Η ξεχωριστή αυτή πρωτοβουλία, που φιλοδοξεί να γίνει θεσμός, θα επισφραγιστεί με μια μεγάλη κοινωνική εκδήλωση, κατά την οποία οι 10 «Ηρωες ανάμεσά μας» θα τιμηθούν για την ψυχική τους γενναιοδωρία.

Εκδήλωση, στην οποία μάλιστα οι άνθρωποι του καναλιού έχουν έρθει σε επαφή, προκειμένου στο πλευρό της Μαρίας Χούκλη να σταθεί ο Σάκης Ρουβάς, ο οποίος είναι γνωστός για τις φιλανθρωπικές και κοινωνικές ευαισθησίες του.
Η πρεμιέρα του προγράμματος θα γίνει περί τα τέλη Μαρτίου με αρχές Απριλίου

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight