Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Πάει στους υπουργούς το "μπλόκο" Μαραθιάς

Πάει στους υπουργούς το "μπλόκο&quo...

Από τις 2 έως τις 3 το μεσημέρι οι αγρότες θα σταματήσουν συμβολικά την κυκλοφορία,

«Τα προβλήματα είναι πολλά και σοβαρά. Πρέπει να υπάρξουν υπεύθυνες δεσμεύσεις και να δοθούν λύσεις. Δεν πάει άλλο. Ευελπιστούμε να προκύψει κάτι καλό από τις συναντήσεις της Δευτέρας», δήλωσε ο κ. Αντωνάτος.
Και σήμερα και αύριο, όπως άλλωστε και όλο αυτό το διάστημα, από τις 2 έως τις 3 το μεσημέρι οι αγρότες του «μπλόκου» της Μαραθιάς θα σταματήσουν συμβολικά την κυκλοφορία, ενώ θα επανακαθορίσουν την στάση τους μετά τις συναντήσεις της Δευτέρας στην Αθήνα.

Σε συνάντηση με τους υπουργούς Οικονομικών, Αγροτικής Ανάπτυξης, Ενέργειας & Κλιματικής Αλλαγής και Εργασίας θα συμμετέχει μεθαύριοκαι αντιπροσωπεία αγροτών από το «μπλόκο» της Μαραθιάς, για να θέσουν τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν. Στη συνάντηση θα συμμετέχουν αντιπροσωπείες από την πλειοψηφία των «μπλόκων» και όπως ανέφερε σε χθεσινές του δηλώσεις ο πρόεδρος του Αγροτικού Συλλόγου Αμαλιάδας Θανάσης Αντωνάτος θα καθοριστεί στη συνέχεια η στάση που θα κρατήσει ο αγροτικός κόσμος που συμμετέχει όλες αυτές τις μέρες στις κινητοποιήσεις.

Εν’ τω μεταξύ,στη συνάντηση της Πέμπτης με τον αναπληρωτή υπουργό Μάξιμο Χαρακόπουλο συμμετείχε ο πρόεδρος της συντονιστικής επιτροπής αγώνα του «μπλόκου» του Κουρτεσίου Αρτέμης Κούγιας. Στη συνάντηση αυτή συμμετείχαν αγρότες από τους νομούς Ηλείας και Αχαΐας και τέθηκαν τα προβλήματα του κλάδου. Την ερχόμενη εβδομάδα αναμένεται νέα συνάντηση, ώστε να δοθούν συγκεκριμένες απαντήσεις στα αιτήματα του αγροτικού κόσμου. Και οι αγρότες του «μπλόκου» του Κουρτεσίου συνεχίζουν την κινητοποίηση.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις