Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Παντρεύτηκε την αδερφή του, αλλά εκείνη δεν το ξέρει!!!

Παντρεύτηκε την αδερφή του, αλλά εκείνη ...

Τόσο εκείνος όσο και η σύζυγός του γεννήθηκαν από λεσβίες

Ένας άντρας βρήκε ότι αυτός και η γυναίκα του με την οποία έχει αποκτήσει τρία παιδιά είναι ετεροθαλή αδέλφια. Ακόμη όμως δεν της το έχει πει...Τόσο εκείνος όσο και η σύζυγός του γεννήθηκαν από λεσβίες εκείνος από γυναίκα μόνη και η γυναίκα του από ζευγάρι λεσβιών.

Αντίθετα με τη γυναίκα του που συνάντησε το βιολογικό της πατέρα όταν ήταν 18 ετών, εκείνος δεν ένιωσε την ανάγκη να γνωρίσει τον άντρα που δώρισε το σπέρμα του μέχρι πρόσφατα. Φαίνεται λοιπόν ότι η μητέρα του και οι μητέρες της γυναίκας του πήγαν σε διαφορετικές τράπεζες σπέρματος. Το ίδιο όμως και ο πατέρας τους που δώρισε το σπέρμα του σε διαφορετικές τράπεζες.

Ο ίδιος δεν ξέρει αν πρέπει να πει στη γυναίκα του την αλήθεια και κάθε φορά που την κοιτάζει σκέφτεται «είναι και αδελφή μου». Πρόσφατα ένας δότης σπέρματος στο Κάνσας μπήκε σε δικαστική διαμάχη με ένα ζευγάρι λεσβιών γιατί του ζητούσαν διατροφή για το παιδί που απέκτησαν από το σπέρμα του. Το 2011 ξέσπασε σκάνδαλο που δημοσιεύτηκε στους New York Times, όταν βρέθηκε ότι ένας άντρας είχε αποκτήσει 150 παιδιά μέσω τράπεζας σπέρματος.

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις