Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Πάτρα: Πάει... άπατο το ΚΕΤΧ - Το κλείνουν δια της... τεθλασμένης - Έστειλαν μόνο 27 στρατιώτες από την νέα σειρά!

Πάτρα: Πάει... άπατο το ΚΕΤΧ - Το κλείνο...

Τι αναφέρουν πληροφορίες του thebest.gr

Πάει... άπατο το ΚΕΤΧ και ουσιαστικά κλείνει δια της... τεθλασμένης. Αποκλειστικές πληροφορίες του thebest.gr αναφέρουν ότι οι στρατιώτες της τελευταίας ΕΣΣΟ που πέρασαν πρόσφατα το κατώφλι του στρατοπέδου, για εκπαίδευση, ήσαν μόλις... 27 όταν πέρυσι τέτοια εποχή υπερέβαιναν τους 200!

Είναι απολύτως σαφές, ακόμα και για τους πλέον καλόπιστους, ότι το Υπουργείο Εθνικής Άμυνας και το ΓΕΣ έχουν μυστικά αποφασίσει την πλήρη υποβάθμιση του στρατοπέδου της Πάτρας και την προοδευτική κατάργηση του έργου του αφήνοντας μετέωρους στρατιωτικό και πολιτικό προσωπικό. Οι πληροφορίες που περιήλθαν σε γνώση του thebest.gr αναφέρουν ότι οι πολιτικοί υπάλληλοι του ΚΕΤΧ ετοιμάζουν ήδη κύκλο κινητοποιήσεων ενώ το πρωί ενημέρωσαν και τον βουλευτή Αχαΐας της Νέας Δημοκρατίας Θανάση Νταβλούρο ζητώντας του να παρέμβει ώστε να αποφευχθεί το λουκέτο που διαφαίνεται στο στρατόπεδο.

"Τα στρατόπεδα της Τρίπολης και της Καλαμάτας διασώθηκαν χάρη σε πολιτικές παρεμβάσεις. Δεν επικροτούμε αυτή την οδό αλλά, από την άλλη, θα αφήσουμε το ΚΕΤΧ να κλείσει; Οι φορείς, οι βουλευτές, οφείλουν να αντιδράσουν", δήλωσε το μεσημέρι στο thebest.gr εκπρόσωπος των πολιτικών υπαλλήλων του στρατοπέδου.

Είναι φανερό ότι ο μικρός αριθμός εκπαιδευομένων στρατιωτών που πήρε φύλλο πορείας για το ΚΕΤΧ αποτελεί μέρος ενός ενορχηστρωμένου σχεδίου για την υποβάθμιση της Τεχνικής Εκπαίδευσης και το λουκέτο στο ΚΕΤΧ.

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις