Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΖΩΔΙΑ

/

Τα ζώδια για σήμερα, 15 Φεβρουαρίου

Τα ζώδια για σήμερα, 15 Φεβρουαρίου

Αναλυτικές προβλέψεις

Υδροχόος

Μια μέρα θετική για τα οικονομικά σας, όπου φαίνεται πως διεκδικείτε πράγματα ή παίρνετε πρωτοβουλίες που αποδεικνύονται κερδοφόρες. Η Σελήνη απ' το μεσημέρι θα τονίσει τον τομέα του σπιτιού και θα έχετε την ευκαιρία για όμορφες στιγμές οικιακής θαλπωρής. Τα συναισθήματα ισορροπούν και νιώθετε περισσότερη ασφάλεια.

Ιχθείς

Ο Άρης απ' το ζώδιό σας σχηματίζει θετική όψη με τον ισχυρό Πλούτωνα, μια επιρροή που προσφέρει αίσθημα δύναμης, ανανέωσης, ελέγχου, ερωτισμού, ενώ ωθεί σε επιτυχημένες πρωτοβουλίες, πάντα με τον διακριτικό τρόπο με τον οποίο κινείται το ζώδιό σας. Επίτευξη στόχων. Ευκαιρίες για βόλτες, συναντήσεις, συζητήσεις αλλά και ταξιδάκια.

Κριός

Το μεσημέρι φεύγει η Σελήνη απ' το ζώδιό σας και το κλίμα γίνεται πολύ πιο ήπιο, αλλά μπορεί και κάπως βαρετό για εσάς, όμως θα απολαύσετε το καλό φαγητό, την μουσική ή την ηρεμία. Η θετική γωνία Άρη-Πλούτωνα βοηθά ίσως με παρασκηνιακούς τρόπους τα επαγγελματικά σας ή την εξέλιξη των στόχων σας.

Ταύρος

Στο ζώδιό σας εισέρχεται το μεσημέρι η Σελήνη και οι ρυθμοί επιβραδύνουν, ενώ η διάθεση γλυκαίνει.  Η θετική όψη που σχηματίζει δε με τον ονειρικό Ποσειδώνα, ευνοεί ό,τι καλλιτεχνικό και πνευματικό. Το ευεργετικό εξάγωνο Άρη-Πλούτωνα βοηθά στην εξέλιξη των σχεδίων σας με διακριτικούς αλλά αποτελεσματικούς τρόπους.

Δίδυμοι

Ησυχάζει το κλίμα απ' το μεσημέρι που η Σελήνη εισέρχεται στο αργό ζώδιο του Ταύρου, ενώ μπορεί να σας ξεκουράζει κιόλας αυτή η αλλαγή των ρυθμών. Η θετική γωνία Άρη-Πλούτωνα ευνοεί τα επαγγελματικά και θέματα οικονομικά – ίσως λαμβάνετε και βοήθεια από άτομα εξουσίας, ενώ νιώθετε ότι επιτέλους η θέλησή σας περνάει.

Καρκίνος

Αίσθημα αναγέννησης και ενδυνάμωσης προσφέρει η θετική όψη Άρη-Πλούτωνα, η οποία δυναμώνει και τους αισθηματικούς δεσμούς, προσφέρει πάθος κι ερωτισμό. Καλά πάνε και οι στόχοι σας σε σπουδές και νομικά θέματα. Η Σελήνη δίνει έμφαση στον οίκο της φιλίας και θα περάσετε όμορφα με τις παρέες σας, ειδικά μάλιστα αν παρακολουθήσετε καλλιτεχνικά δρώμενα.

Λέων

Η αλλαγή ζωδίου της Σελήνης απ' το μεσημέρι θα δώσει έμφαση στα επαγγελματικά σας, ενώ είναι πιθανές θετικές επαφές με άτομα επιρροής. Και τα οικονομικά σας όμως πάνε καλά σήμερα, ενώ γενικά οι στόχοι σας προχωρούν. Είναι μια μέρα που ανανεώνονται οι δυνάμεις σας, αυξάνει η παραγωγικότητα αλλά και ο ερωτισμός.

Παρθένος

Τονώνει τη ζωτικότητα, την αυτοπεποίθηση και τις δυνάμεις σας γενικά η θετική όψη Άρη-Πλούτωνα, ενώ προσφέρει ερωτικό πάθος στα αισθηματικά. Είναι μια γόνιμη μέρα συνολικά, οι σχέσεις και οι συνεργασίες γίνονται πιο δεμένες κι αρμονικές, ενώ απολαμβάνετε τη κοινωνική ζωή, την τέχνη, το καλό φαγητό και τους πιο ήρεμους ρυθμούς.

Ζυγός

Ηρεμούν οι ρυθμοί σήμερα, το ίδιο και η ψυχολογία σας. Μια ιδιαίτερα ερωτική μέρα, με τη Σελήνη απ' το αισθησιακό ζώδιο του Ταύρου να δίνει την ευκαιρία ώστε να απολαύσετε τις αισθήσεις στο έπακρον. Και τα επαγγελματικά όμως πάνε καλά, με την ευνοϊκή γωνία Άρη-Πλούτωνα να ωθεί ήπια αλλά αποτελεσματικά σε θετικές εξελίξεις.

Σκορπιός

Επιβραδύνουν οι ρυθμοί απ' το μεσημέρι που εισέρχεται η Σελήνη στον Ταύρο, ωστόσο το κλίμα γίνεται κοινωνικό και γλυκό. Ευκαιρίες για εξόδους, φλερτ και γνωριμίες, ενώ και οι συνεργασίες πάνε καλά. Αυξημένη δημιουργικότητα κι ερωτισμός. Ιδανική μέρα για να απολαύσετε συναυλίες και παραστάσεις με το ταίρι σας ή με καλούς φίλους.

Τοξότης

Η θετική γωνία Άρη-Πλούτωνα βοηθά τα οικονομικά σας αλλά και θέματα σπιτιού, οικογένειας κι ακινήτων. Η Σελήνη το μεσημέρι εισέρχεται στο γήινο ζώδιο του Ταύρου, κι έτσι θα ασχοληθείτε με πιο πρακτικά πράγματα, με την υγεία, την εργασία, την τακτοποίηση λεπτομερειών, τη καθαριότητα κλπ. Όμως θα απολαύσετε και τα μικρά ωραία πράγματα.

Αιγόκερως

Το ευνοϊκό εξάγωνο Άρη-Πλούτωνα σάς επιτρέπει να έχετε καλύτερο έλεγχο της ζωής και του περιβάλλοντός σας, ενώ γίνεστε αρκετά αποτελεσματικοί και στην επικοινωνία. Κατά τ' άλλα θα είναι και μια αρκετά ερωτική μέρα, όπου θα έχετε την ευκαιρία για εξόδους, φλερτ, παιχνίδι και όμορφες γνωριμίες. Δημιουργικότητα, απόλαυση των αισθήσεων.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Well Being