Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Ο Αγάθωνας και οι Κόζα Μόστρα εμφανίστηκαν χθες στους Ράδιο Αρβύλα

Ο Αγάθωνας και οι Κόζα Μόστρα εμφανίστηκ...

Ο Αγάθωνας κονταροχτυπιέται με την Απέργη για την 1η θέση σύμφωνα με γκάλοπ

Ο Αγάθωνας Ιακωβίδης μαζί με τους Κόζα Μόστρα που είναι μεταξύ των 4 φετινών υποψηφίων στον ελληνικό τελικό της Γιουροβίζιον στις 18/2, εμφανίστηκε χθες βράδυ στο τέλος της εκπομπής των Ράδιο Αρβύλα.

Οι Θεσσαλονικείς καλλιτέχνες παρουσίασαν το κεφάτο, πρωτότυπο και ανατρεπτικό τους κομμάτι «Alcohol is free» και πραγματικά ξεσήκωσαν.

Σύμφωνα με την κλήρωση που έγινε, στην βραδιά του ελληνικού τελικού (άγνωστο παραμένει αν θα μεταδοθεί ζωντανά από την τηλεόραση ενώ σύμφωνα με διαφημιστική καταχώρηση που υπήρξε σήμερα στον Τύπο, για όσους θα θέλουν να παρακολουθήσουν τη βραδιά από κοντά θα υπάρχει εισιτήριο!) ο Αγάθωνας με το μπαγλαμαδάκι τους και οι Κόζα Μόστρα με τα κιλτ θα εμφανιστούν 3οι.

Την βραδιά θα ανοίξει 1η η Θωμαίς Απέργη, θα ακολουθήσει ο Άλεξ Λεόν και η Τζωρτζίνα και 4η και τελευταία θα τραγουδήσει η Αγγελική Ηλιάδη με το «Χίλιες και μία νύχτες».

Στην ψηφοφορία του σάιτ gossip-tv.gr, μέχρι αυτή την στιγμή, το 40,98% δείχνει ιδιαίτερη προτίμηση στο «Alcohol is free», δεύτερη πολύ κοντά με ποσοστό 40,61% έρχεται η Θωμαή Απέργη με το «One Last Kiss». Στην τρίτη θέση βρίσκεται ο Alex Leon feat. Τζωρτζίνα με το «Angel» που έχει συγκεντρώσει το 12,9% και στην τέταρτη θέση είναι η Αγγελική Ηλιάδη με το «Χίλιες και μια νύχτες» με 6,3%.

Στην ψηφοφορία του καναλιού Star προηγείται η Θωμαίς Απέργη και 2οι είναι ο Αγάθωνας με τους Κόζα Μόστρα.

Στο μεταξύ ο 57χρονος Αγάθωνας που έχει και Μικρασιάτικη καταγωγή και άρχισε να ασχολείται με τη μουσική συστηματικά από το 1971, δήλωσε σε τηλεοπτική συνέντευξη του στον Θέμη Γεωργαντά ότι δεν θα είχε πρόβλημα να κάνει γυμνή φωτογράφηση αν του το ζητούσαν και πως στα νιάτα του συνήθιζε να κάνει γυμνισμό.

Επίσης πέταξε και τα βελάκια του για την Αγγελική Ηλιάδη με χιούμορ πάντα λέγοντας ότι από τους τρεις συνυποψηφίους του δεν θα τον πείραζε αν πάθαινε κάτι η Α. Ηλιάδη τη βραδιά του ελληνικού τελικού και δεν εμφανιζόταν!

Αυτοδίδακτος ο Αγάθωνας , με μόνο οδηγό τα μουσικά του ακούσματα, έμαθε να παίζει σχεδόν όλα τα έγχορδα που χρησιμοποιούνται στα ρεμπέτικα τραγούδια όπως κιθάρα, μπαγλαμά, ούτι, μπουζούκι, τζουρά, μαντόλα και μαντολίνο.

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight