Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Πως η Γενοβέφα Αναστασάκη έγινε Jennifer Aniston!

Πως η Γενοβέφα Αναστασάκη έγινε Jennifer Aniston!

Κλείνει τα 44 χρόνια η Ελληνοαμερικανίδα

Τα 44 της χρόνια κλείνει σήμερα η γνωστή ηθοποιός Jennifer Aniston, η οποία πρόσφατα δήλωσε ότι σκοπεύει να γράψει την αυτοβιογραφία της. Η Ελληνοαμερικανίδα ηθοποιός, της οποίας το πραγματικό όνομα είναι Γενοβέφα Αναστασάκη, γεννήθηκε στις 11 Φεβρουαρίου 1969 στο Σέρμαν Οκς της Καλιφόρνια. Πατέρας της είναι ο Ιωάννης Αναστασάκης από την Κρήτη και μητέρα της η ηθοποιός Nancy Dow, ιταλικής και σκοτσέζικης καταγωγής.

Η Aniston έκανε το τηλεοπτικό ντεμπούτο της το 1990 αλλά δεν εντυπωσίασε κανέναν. Οι σειρές στις οποίες συμμετείχε έλαβαν κακές κριτικές και σταμάτησαν πολύ γρήγορα. Αρνητικές κριτικές όμως έλαβε και η ίδια με αποτέλεσμα να σκεφτεί να τα παρατήσει.

Η τύχη όμως της χαμογέλασε λίγα χρόνια μετά όταν της δόθηκε ο ρόλος της Ρέιτσελ Γκριν στην τηλεοπτική σειρά «Τα Φιλαράκια»(1994-2004). Η σειρά είχε τέτοια επιτυχία που άλλαξε η ζωή της και έγινε μέσα σε λίγα χρόνια πάμπλουτη.

Το 1998 η Aniston άρχισε να βγαίνει με τον Brad Pitt και σύντομα οι δυο τους έγιναν το αγαπημένο ζευγάρι της Αμερικής.

Το 2000 παντρεύτηκαν αλλά πέντε χρόνια αργότερα χώρισαν. Ο Pitt είχε γνωρίσει την Angelina Jolie και η Aniston έγινε παρελθόν.

Το 2006 η Jennifer γνώρισε τον ηθοποιό Vince Vaughn με τον οποίο έζησε μαζί για έναν χρόνο. Η επόμενη σχέση της ήταν με τον τραγουδιστή John Mayer αλλά ούτε αυτή είχε ευτυχή κατάληξη.

To 2010 η ηθοποιός βρέθηκε στο νούμερο 8 της λίστας «World's Most Powerful Celebrities» του περιοδικού «Forbes», έχοντας έσοδα 25 εκατομμύρια δολάρια.

Τον Μάιο του 2011 γνωρίζει τον Justin Theroux και γρήγορα οι δυο τους γίνονται ζευγάρι. Ένα χρόνο μετά αρραβωνιάζονται και ζουν κάτω από την ίδια στέγη. Σύμφωνα με δημοσιεύματα το ζευγάρι θα γιορτάσει τα γενέθλια της Jennifer σε ένα εστιατόριο στο Λος Άντζελες. Ίσως μάλιστα της γίνει και πρόταση γάμου…

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight