Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Ευρωεκλογές 2024
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Πάτρα: "Ποντικοί" μπούκαραν στη ΔΕΥΑΠ για να κλέψουν, αλλά έπεσαν στη ...φάκα - 37 συλλήψεις μέχρι σήμερα πέριξ του Λαδόπουλου

Πάτρα: "Ποντικοί" μπούκαραν στ...

Δεν έχουν τέλος οι επιδρομές

Δεν έχουν τέλος οι κλοπές και οι απόπειρες κλοπών από Ρομά και αλλοδαπούς, κυρίως Ρουμάνους και Βούλγαρους, στην περιοχή πέριξ του Λαδόπουλου. Σύμφωνα με πληροφορίες του thebest.gr χθες συνελήφθησαν από τους υπευθύνους ασφαλείας του κτιρίου του πρώην εργοστασίου του Λαδόπουλου, τέσσερις Ρομά, οι οποίοι πήγαν άνετοι και ωραίοι για να αρπάξουν μαντεμένιες τάπες και άλλα μεταλλικά αντικείμενα απο τη ΔΕΥΑΠ προκειμένου να τα πουλήσουν στα χυτήρια και να βγάλουν το...ψωμί τους.

Η δράση τους έγινε αντιληπτή απο τους υπεύθυνους ασφαλείας του Λαδόπουλου  οι οποίοι τους ακινητοποίησαν και τους παρέδωσαν στην αστυνομία.

Η δράση των κυνηγών χαλκού στην περιοχή είναι απίστευτη. Αξίζει να σημειωθεί ότι μόνο  από τους υπευθύνους ασφαλείας του χώρου του Λαδόπουλου που έχει ορίσει ο Δήμος, έχουν συλληφθεί μέχρι σήμερα 37 άτομα, τα οποία προσπάθησαν να μπουκάρουν είτε στα γραφεία στου Λαδόπουλου, είτε στο εργοστάσιο τέχνης, είτε στην ΔΕΥΑΠ και να λεηλατήσουν δημοτικά κτίρια.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις