Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Ο Καραμανλής παρεμβαίνει για το ΤΕΙ Σερρών - Ο Παπανδρέου τι λέει για την αποψίλωση του ΤΕΙ Πάτρας;

Ο Καραμανλής παρεμβαίνει για το ΤΕΙ Σερρ...

Αντιδράσεις για το Σχέδιο "Αθηνά"

Παρέμβαση της οικογένειας Καραμανλή για τη μεταφορά τμημάτων στο ΤΕΙ Σερρών στο πλαίσιο του σχεδίου «Αθηνά», κατήγγειλε επίσημα χθες η διοίκηση του Αλεξάνδρειου ΤΕΙ Θεσσαλονίκης, και ζήτησε από τον πρωθυπουργό Αντ. Σαμαρά να παρέμβει για την ακύρωση της επιχειρούμενης μεταφοράς 8 τμημάτων του στις Σέρρες.

Στη διάρκεια συνέντευξης τύπου, η διοίκηση του Α-ΤΕΙΘ προέβαλε βίντεο από τηλεοπτική εκπομπή σερραϊκού καναλιού, στην οποία ο πρόεδρος του ΤΕΙ Σερρών ευχαριστεί τον Κώστα Καραμανλή για τη βοήθειά του.

«Του ζήτησα και μας έκλεισε ραντεβού με υπηρεσιακούς παράγοντες και αυτό βοήθησε πολύ, διότι όταν πηγαίνεις συστημένος, σε ακούνε περισσότερο», ακούγεται να δηλώνει ο τελευταίος. Οι συγκεκριμένες δηλώσεις προκάλεσαν θύελλα, με τη διοίκηση του ΤΕΙ Σερρών να διαρρέει εκ των υστέρων ότι δεν εννοούσε τον τέως πρωθυπουργό, αλλά τον συνονόματο ανηψιό του, γιο του Αχιλλέα Καραμανλή, ο οποίος εκκολάπτεται για είσοδο του στην πολιτική.

Η μεταφορά 10 σχολών (8 στις Σέρρες και 2 στη Φλώρινα) σημαίνει τη μετακόμιση 10.000 - 12.000 σπουδαστών και 140 υπαλλήλων και σύμφωνα με τον αντιπρόεδρο του ιδρύματος Κ. Βαρσαμίδη, το 70% των σπουδαστών εκτιμάται ότι θα διακόψει τις σπουδές του.

Λέτε να δούμε ανάλογη αντίδραση για το ΤΕΙ Πάτρας και από τον Γιώργο Παπανδρέου;

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις