Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Βουτιά θανάτου νεαρού φοιτητή από ταράτσα

Βουτιά θανάτου νεαρού φοιτητή από ταράτσα

Το περιστατικό με τον άτυχο νέο συνέβη στην Τούμπα Θεσσαλονίκης

Ένας 21χρονος φοιτητής Θεολογίας τραυματίστηκε θανάσιμα στην Τούμπα Θεσσαλονίκης. Σύμφωνα με πληροφορίες ο νεαρός είχε ξεχάσει τα κλειδιά του και για να μπει στο σπίτι του, ανέβηκε σε ταράτσα για να πηδήξει στο μπαλκόνι του, με αποτέλεσμα να χάσει την ισορροπία του και να πέσει στο κενό.

Το ακόμη πιο τραγικό στο συμβάν, όπως γράφει το σάιτ της εφημερίδας «Έθνος», είναι πως ο φοιτητής έπεσε στην πρασιά διπλανής οικοδομής, χθες τα ξημερώματα, αλλά βρέθηκε αρκετές ώρες αργότερα, χθες Τετάρτη το μεσημέρι, καθώς το σημείο δεν ήταν ορατό από τον δρόμο. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 21χρονος φοιτητής επέστρεψε σπίτι του, στην οδό Περδίκα και διαπίστωσε ότι είχε ξεχάσει τα κλειδιά του.

Έτσι ανέβηκε σε διπλανή οικοδομή και προσπάθησε να περάσει στο μπαλκόνι του, αλλά πηδώντας από την ταράτσα, έχασε την ισορροπία του και βρέθηκε στο κενό, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί θανάσιμα.

Ένοικοι άλλων πολυκατοικιών είδαν το πτώμα χθες το μεσημέρι και ειδοποίησαν την Αστυνομία και το ΕΚΑΒ, όμως ήταν ήδη αργά για τον νεαρό φοιτητή.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις