Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Χαμός στο πάρτι γενεθλίων της hot Φαίης Λαιμού στο DC - ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ

Χαμός στο πάρτι γενεθλίων της hot Φαίης ...

Η όμορφη ξανθιά του μόντελινγκ έγινε 21

Nέα, sexy, όμορφη, η Φαίη Λαιμού ενηλικιώθηκε και με τον παλιό νόμο και το γλέντησε στο Dream City! Η όμορφη ξανθιά του μόντελινγκ – που πριν ενάμιση περίπου χρόνο μας έκανε «κλικ» – έγινε 21 και το έκαψε στο γνωστό club-restaurant στο Γκάζι, παρουσία πολλών επωνύμων.

Δεν θα μπορούσαν φυσικά να λείπουν fashionistas και σχεδιαστές μόδας: ανάμεσά τους ξεχώρισαν οι διεθνείς σχεδιαστές μόδας Νίκος Αποστολόπουλος και Βασίλειος Κωστέτσος (εξάλλου τον τίμησε την πιο σημαντική μέρα της ζωής της επιλέγοντας δημιουργία του και μάλιστα έκανε την ίδια επιλογή με τηνTV σταρ του Καναδά και της Αμερικής Tαμάρα Τέιλορ).

Εκεί και ο Νίκος Μπάμπαλης, καθώς και πολλές γοητευτικές συνάδελφοί της Φαίης. Εννοείται, ο χώρος ήταν κατάμεστος (όπως πάντα) φουλ στα δροσερά φρέσκα πρόσωπα που ξέρουν να διασκεδάζουν ως το κόκαλο. Ακριβώς όπως και η Φαίη.

Η πανέμορφη blonde to die for έφτασε στο γνωστό στέκι που προτιμούν οι celebrities με τον καλό της φίλο Θέμη Ζαφειρόπουλο και μαζί με την πολυπληθή παρέα της το γιόρτασαν όλοι μέχρι πρωίας στην υγειά της!

Μια πεντανόστιμη… πολυθερμιδική τούρτα, κομφετί και φυσικά η απογειωτική, άκρως χορευτική μουσική του DC ολοκλήρωσαν το σκηνικό, αποτελώντας μία όαση (και) για τους θαμώνες. Μια πανδαισία. Και του χρόνου!

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight