Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Ηλίας Βρεττός: "Χαίρομαι που πάω στον ημιτελικό - Μακάρι να φτάσω στον τελικό"

Ηλίας Βρεττός: "Χαίρομαι που πάω στ...

Δείτε το βίντεο

Για τη συμμετοχή του στο "Dancing with the stars" και για την επιθυμία του να φτάσει στον τελικό μίλησε στην κάμερα του "Πρωινού mou" ο Ηλίας Βρεττός. Όπως είπε πριν ξεκινήσει το σόου χορού πίστευε ότι θα έφευγε από τα πρώτα live.

"Περάσαμε αγκομαχώντας από τον προημητελικό. Ήμουν για πρώτη φορά προτεινόμενος, μαζί με τον Νίκο Αναδιώτη που είναι από τα καλύτερα παιδιά που γνώρισα φέτος στο Dancing. Στεναχωριέμαι που έφυγε ο Νίκος, αλλά χαίρομαι που πάω στον ημιτελικό και είμαι στους τρεις καλύτερους", δήλωσε ο γνωστός τραγουδιστής.

Και συμπλήρωσε: "Έχω φτάσει και έχω ξεπεράσει τα όριά μου, αλλά στην τελική ευθεία είμαστε αποφασισμένοι να πατήσουμε τέρμα το γκάζι και όπου πάει. Όταν φτάνεις στην πηγή θέλεις να βρέξεις λίγο και τα χειλάκια σου. Μακάρι να φτάσω στον τελικό, μακάρι να κάνουμε καλή εμφάνιση στον ημιτελικό και μακάρι να μας ψηφίσει ο κόσμος".

Πάντως όπως είπε εξέπληξε και τον εαυτό του με τις χορευτικές του ικανότητες. "Πριν ξεκινήσει το Dancing with the Stars, αν μου έλεγαν ότι θα πήγαινα στον ημιτελικό θα έβαζα τα γέλια" ανέφερε χαρακτηριστικά.

Δείτε το βίντεο:

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight