Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Η Αιγιώτισσα Ντορέττα Παπαδημητρίου μιλά για το "τσουνάμι" που έζησε τα τελευταία τρία χρόνια στη ζωή της

Η Αιγιώτισσα Ντορέττα Παπαδημητρίου μιλά...

Φωτογραφήθηκε παρέα με τον Ηλία Βρεττό κι όλα δείχνουν ότι οι δυο τους θα κονταροχτυπηθούν στον τελικό της 17ης Φεβρουαρίου

Η Αιγιώτισσα ηθοποιός Ντορέττα Παπαδημητρίου, ο συμπαθής τραγουδιστής και πρώην πολίστας Ηλίας Βρεττός και η παρουσιάστρια Λάουρα Νάργες πέρασαν τελικά στον ημιτελικό του Dancing with the stars 3 του ΑΝΤ1 καθώς ως γνωστό, χθες από το χορευτικό σώου αποχώρησε παρά τις εντυπωσιακές εμφανίσεις του, ο καλογυμνασμένος Νίκος Αναδιώτης.

Το σώου θα ρίξει αυλαία την Κυριακή 17/2 οπότε και αναμένεται να εμφανιστούν όλα τα συμμετέχοντα ζευγάρια ενώ όπως δείχνουν τα πράγματα οι 2 του τελικού που θα «κονταροχτυπηθούν» μάλλον θα είναι η Ντορέττα Παπαδημητρίου και ο Ηλίας Βρεττός.

Οι δυο τους την εβδομάδα που πέρασε φωτογραφήθηκαν και πόζαραν παρέα για τον φακό του περιοδικού Hello (φωτ.) ενώ τους είδαμε και στο εξώφυλλο του περιοδικού Ζάπινγκ. Η φωτογράφηση για το Hello έγινε στον Ιππικό όμιλο της Αθήνας.

Ανάμεσα στα ενδιαφέροντα πράγματα που δήλωσε η ωραία Ντορέττα Παπαδημητρίου που είναι και μαμά, ήταν ότι «με το Dancing ΙΙΙ μου δόθηκε πράγματι η ευκαιρία να ανακαλύψω  πράγματα τα οποία δεν είχα ιδέα ότι μπορώ να κάνω. Ο κόσμος με έχει γνωρίσει λίγο καλύτερα, γιατί βλέποντάς με ως ηθοποιό δεν είχε την ευκαιρία να δει πώς κινούμαι, πώς είμαι ως άνθρωπος. Συγκυριακά, συνδυάστηκαν όλα πολύ ωραία μέχρι στιγμής».

Ακόμα δήλωσε ότι είναι ντροπαλή, ότι η κούραση και οι ώρες των προβών είναι πέρα από κάθε φαντασία και ότι ο χορός είναι απίστευτη εμπειρία. «Φροντίζουμε με το δάσκαλό μου, τον Παύλο, κάθε χορογραφία να την αντιμετωπίζουμε σαν ρόλο. Έχει σχέση με τη δουλειά μου αυτό και είναι πολύ ενδιαφέρον», ανέφερε χαρακτηριστικά στο Hello.

Στο ερώτημα ότι η μεγάλη αλλαγή που συντελέστηκε στη ζωή της με το διαζύγιο, είχε θετικό αντίκτυπο στην καριέρα της, όπως γράφει το yupiii.gr, απήντησε ότι, «ήταν το διάλειμμα των δύο μου παιδιών. Η αλλαγή στην προσωπική μου ζωή συνέπεσε με τη στιγμή που ήμουν έτοιμη να ξαναβγώ στη δουλειά.

Ούτως ή άλλως, θα επέστρεφα στην ενεργό δράση, ακόμη και το διαζύγιο να μην είχε συμβεί. Απλώς συνέπεσαν και για κάποιο λόγο συνδέθηκαν ως εικόνα. Καμία σχέση όμως το ένα με το άλλο. Είχαν “ξεπεταχτεί” πλέον τα παιδιά, ήθελα να δουλέψω ξανά και το είχα μεγάλη ανάγκη.

Την τελευταία τριετία πέρασα πολλά, τα οποία με έχουν εξελίξει πολύ ως άνθρωπο. Ήταν δύσκολες καταστάσεις και πράγματα που αντιμετώπιζα για πρώτη φορά στη ζωή μου κι έπρεπε να τα καταφέρω. Έχει να κάνει και με το ότι μεγαλώνουμε, ωριμάζουμε, αλλάζουμε. Είναι μία συνεχόμενη και ασταμάτητη προσπάθεια, αλλά από την προηγούμενη τριετία και από το “τσουνάμι” που έζησα, τώρα είμαι σχετικά καλύτερα».

Στο χθεσινό live η Ντορέττα Παπαδημητρίου χόρεψε στο dance trio (το 2ο χορό της) μαζί με τον παρτενέρ της Παύλο αλλά και την Ματθίλδη Μαγγίρα. Όσο για τον Ηλία Βρεττό αυτός είχε εκτός από την Κλώντια Άννα και την Ευγενία Μανωλίδου. Τέλος ο Νίκος Αναδιώτης είχε τη Νάντια Μπουλέ!

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight