Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS

/

Συγχαρητήρια της ΠΑΕ Παναχαϊκή στους ποδοσφαιριστές της για την εμφάνιση με τον Εργοτέλη

 Συγχαρητήρια της ΠΑΕ Παναχαϊκή στους πο...

Για το παιχνίδι στην Κρήτη

Η Παναχαϊκή μπορεί να γνώρισε την ήττα από τον Εργοτέλη χθες στην Κρήτη, ωστόσο η εμφάνιση των "κοκκινόμαυρων" κέρδισε τις εντυπώσεις όλων όσων παρακολούθησαν το ματς. Γι αυτό λοιπόν το λόγο η πατρινή ΠΑΕ εξέδωσε ανακοίνωση στην οποία δίνει συγχαρητήρια στους παίκτες της, ενώ κάλεσε τον κόσμο στο ματς της Τετάρτης με τον Ηρακλή Ψαχνών. Αναλυτικά αναφέρει:

"Η ΠΑΕ  Παναχαϊκή είναι υπερήφανη για την νέα της ποδοσφαιρική ομάδα και για τον τρόπο που αγωνίζεται αντιμετωπίζοντας ακόμα και τις πιο ισχυρές αντιπάλους της στην Football League με ανωτερότητα.

Η νέα μας ποδοσφαιρική ομάδα με το μικρότερο μέσο όρο  ηλικίας και με ποδοσφαιριστές που έχουν ταυτίσει το ποδοσφαιρικό τους μέλλον με την Παναχαϊκή, μας δίνουν δύναμη ώστε να στηρίξουν οικονομικά την προσπάθεια αυτών των παιδιών και να τους στηρίξουμε ηθικά σε δύσκολες στιγμές σαν την χθεσινή όταν εξαιτίας ενός τραυματισμού και της κακής διαχείρισης του, χάθηκε ένα δικό μας παιχνίδι.

Στο χθεσινό παιχνίδι υπήρχε στο Β ημίχρονο μόνο μια ποδοσφαιρική ομάδα η οποία δημιουργούσε και έκανε ευκαιρίες   όπως παραδέχτηκαν και οι τοπικοί δημοσιογράφοι, και μόνο από  ατυχία για άλλη μια φορά η νέα αυτή ομάδα δεν πήρε την νίκη.

Το Δ.Σ. της ΠΑΕ Παναχαϊκή δίνει συγχαρητήρια στους προπονητές και στους ποδοσφαιριστές για τον τρόπο που διαχειρίστηκαν το χθεσινό παιχνίδι και είμαστε βέβαιοι ότι στα επόμενα 22 παιχνίδια που απομένουν μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος, θα αποδοθεί ποδοσφαιρική δικαιοσύνη και όλοι θα ανταμειφθούν για τον κόπο και το ταλέντο τους.

Μετά την αποχώρηση από  τα αποδυτήρια όλων όσων έβλεπαν την Παναχαϊκή μόνο ως χρήματα και ως σκαλοπάτι στην καριέρα τους, είμαστε όλοι μια γροθιά και ζητάμε από τον κόσμο να μας στηρίξει.

Την Τετάρτη έχουμε ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι με μια από τους πρωτοπόρους του πρωταθλήματος και είναι μια ευκαιρία για όλους μας να δείξουμε όπως και χτες ότι η Παναχαϊκή είναι καλύτερη ομάδα από αυτούς που προπορεύονται και της αξίζει μια θέση στην Super League".

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports