Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΑΠΟΨΕΙΣ

/

... "Ασύνδετες" πολιτικές σκέψεις

... "Ασύνδετες" πολιτικές σκέψ...

του Θρασύβουλου Μαυρομμάτη

1. «Δεν έπρεπε οι αλήτες να τα χτυπήσουν τα παιδιά στην ανάκριση» είπε ο γνωστός αριστερούλης.

Και εννοούσε τους ληστές-τρομοκράτες της Κοζάνης με τα Καλάσνικοφ ΑΚ 47, σαν αυτό που τόσο δημοκρατικά και περήφανα κοσμούσε την φανέλα κάποιου Βαγγέλη Διαμαντόπουλου, βουλευτή Καστοριάς του ΣΥΡΙΖΑ σε μια συνέντευξη του.

Ναι, δεν έπρεπε να τα χτυπήσουν αυτά τα εξωσωματικά του Προυντόν και του Μπακούνιν 20χρονα   «παιδιά» οι μπάτσοι--φασίστες (που παίρνουν 800 ευρώ το μήνα).

Η ανάκριση έπρεπε να γίνει σε σουίτα στο «Χίλτον» με σαμπάνιες, γαρύφαλλα και μπακλαβάδες, με τις  ερωτήσεις στο πληθυντικό φυσικά!!

2. Έφριξαν οι «αντιστασιακές» γραφίδες (που πολλές στην δικτατορία λούφαζαν) γιατί ο μητροπολίτης Αμβρόσιος πήγε στην κηδεία του  ισοβίτη πραξικοπηματία Νίκου Ντερτιλή.

Και κάποιος ζάπλουτος, αχρείος και δεξιούλης μεγαλοδημοσιογράφος με περισσή αήθεια  έγραψε κάπου πως «το ράσο δεν είναι ρόμπα!!»

Ναι, δεν έπρεπε να πάει ο δεσπότης και πολύ περισσότερο να μιλήσει από άμβωνος και με παρομοιώσεις μάλιστα υπερβολικές, γιατί σμίκρυνε τον εκκλησιαστικό και θρησκευτικό του ορίζοντα και ρόλο.

Αυτός όμως «δημοκρατικός» ξεσηκωμός που προκλήθηκε εναντίον του από την αριστερή κουλτούρα, μάλλον με φασισμό και ιδεολογική τρομοκρατία συγγενεύει…

3. Με μεγάλη πλειοψηφία η Γαλλική βουλή υπερψήφισε όχι μόνον το γάμο μεταξύ ομοφυλοφίλων αλλά και το δικαίωμα υιοθεσίας παιδιού στην «οικογένεια» τους!!

Εμείς δυστυχώς εδώ στην Ελλάδα είμαστε ακόμα πολύ οπισθοδρομικοί!!

«Φωτιά θα πέσει να μας κάψει», όπως θάλεγε και η μακαρίτισσα η μάνα μου αν ζούσε.

4. Γιατί τώρα ο υπουργός παιδείας Αρβανιτόπουλος ανοίγει  με τη μεταρρύθμιση «Αθηνά» και νέο κοινωνικό μέτωπο στα τόσα πολλά αυτής της κρίσιμης και επικίνδυνη συγκυρίας, είναι απορίας άξιο.

Και αυτονόητα στο ΤΕΙ Αιγίου λέμε ΝΑΙ.

5. Επί τέλους, αναβαθμίστηκε και βγήκε από τον λήθαργο  η ΝΟΔΕ Αχαΐας!!!

Κράτος και κόμμα σιαμαία πια…

Την προεδρία, την καθοδήγηση και τη κινητοποίηση  ανέλαβε προσωπικά ο πολύ αγαπητός «σύντροφος» γεν. γραμματέας της περιφέρειας Μανώλης Αγγελάκας.

Σε λίγες μέρες έρχονται στην Πάτρα η χαριτόβρυτος κυρία Μανωλίδου και ο σύζυγός της βουλευτής Άδωνις Γεωργιάδης για σοβαρή πολιτική ζύμωση…σε αποκριάτικο χορό!

Ναι Μανώλη, όλα για το ΚΟΜΜΑ και τον Πρόεδρο, αλλά με κόμμα κι όχι με κώμα.

6. Κανείς Έλληνας δεν θέλει το μνημόνιο.

Ούτε φυσικά και η Νέα Δημοκρατία.

Όταν όμως βγούμε από αυτό το μνημόνιο, έτσι όπως με ασφάλεια και ρεαλισμό δρομολογεί η σημερινή κυβέρνηση, όλοι οι πρώιμοι η όψιμοι και καθυστερημένοι αντιμνημονιακοί  πραματευτάδες του ευρύτερου δεξιού χώρου—και όχι μόνον, πως θα επιβιώσουν άραγε χωρίς ιδεολογία πια και με  την εξαγνιστική τους κολυμπήθρα του Σιλωάμ άχρηστη και χωρίς σταγόνα νερό μέσα;

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

* Τα κείμενα που φιλοξενούνται στη στήλη «Απόψεις» του thebest.gr απηχούν τις απόψεις των συγγραφέων και όχι του portal.

Απόψεις