Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Η Χρύσα Ρώπα απαντάει για τον τσακωμό της με τον Λάκη και τη... μετανάστευση στο Παρίσι

Η Χρύσα Ρώπα απαντάει για τον τσακωμό τη...

Τι λέει η ίδια για όσα ακούστηκαν το τελευταίο διάστημα

Μέσα από την στήλη της Μέχρι Κεραίας στην εφημερίδα Real η Ντέπυ Γκολεμά ανφέρθηκε στον τσακωμό του Λάκη Λαζόπουλου με την Χρύσα Ρώπα που τις τελευταίες μέρες συζητήθηκε πολύ.

Η ίδια μίλησε με την ηθοποιό και έγραψε τα εξής: Να βάλουμε τα πράγματα στη σειρά! Βιβλιοπωλείο στο οποίο εργάζεται η Χρύσα Ρώπα δεν υπάρχει! Για τον απλούστατο λόγο ότι η Χρύσα ζει μεν στο Παρίσι, γράφτηκε δε στην Σορβόνη και παρακολουθεί μαθήματα  ηθοποιίας. "

Όταν κατέβω την Αθήνα" μου είπε,"θα δώσω μια και μοναδική συνέντευξη στην Real Life. Δεν έχετε άλλα βάσανα εκει; Με  το τι κάνει η Ρώπα ασχολείστε;"

Και συνέχισε γράφοντας η γνωστή τηλεκριτικός: Υπομονή λοιπόν εως τις 19 Φεβρουαρίου. Από την εφημερίδα θα μάθετε γιατί η Ρώπα είναι στο Παρίσι. Και για να φύγει η περιέργεια να σας πούμε ότι εκεί έζησε, σπούδασε,  εκεί είναι το σπίτι της, ο γιος της και οι φίλοι της. Αυτά προς το παρόν.

Προχθές Παρασκευή,  πάντως πήγε στο σπίτι της ο Λαζόπουλος. Δόθηκαν οδηγίες γιατί έχει και τρελά χιόνια, όπως μου είπε και μαζί θα δουν την  πρεμιέρα της ταινίας Τίμα τη μητέρα σου και τη μητέρα σου, όπου ο Λάκης κάνει έναν δήμαρχο στη Μήλο. Και ο Ντέμης Ρούσσος τον παπά. Αυτά για πρόγευμα...

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight