Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS

/

Ο Μαρινάκης "τελείωσε" τον Ζαρντίμ από τον πάγκο του Ολυμπιακού

Ο Μαρινάκης "τελείωσε" τον Ζαρ...

Προσωρινά αναλαμβάνει ο Νικοπολίδης

Το χρονικό ενός προαναγγελθέντος «διαζυγίου» ολοκληρώθηκε το απόγευμα του Σαββάτου, καθώς η ΠΑΕ Ολυμπιακός γνωστοποίησε τη λύση της συνεργασίας της με τον Λεονάρντο Ζαρντίμ. Οι «ερυθρόλευκοι» με μία λιτή ανακοίνωση ενημέρωσαν για την αποπομπή του Πορτογάλου τεχνικού, ο οποίος πλήρωσε το «μάρμαρο» για τις κακές εμφανίσεις των Πειραιωτών.

Οι ιθύνοντες του συλλόγου είχαν σήμερα το μεσημέρι συνάντηση με τον 38χρονο τεχνικό, όπου οι δύο πλευρές αποφάσισαν να λύσουν κοινή συναινέσει τη συνεργασία τους, που διήρκησε επτά μήνες.

Η απόφαση για την αποχώρηση του Ζαρντίμ πάρθηκε προσωπικά από τον Βαγγέλη Μαρινάκη, ο οποίος έκρινε ότι στην ομάδα έπρεπε να υπάρξει αλλαγή σκυτάλης στην τεχνική ηγεσία της, καθώς επί ημερών του Πορτογάλου ο Ολυμπιακός παρουσίασε αποκρουστικό θέαμα.

Στον αυριανό εντός έδρας αγώνα με τον ΠΑΣ Γιάννινα στον πάγκο των Πειραιωτών θα καθίσει ο Αντώνης Νικοπολίδης. Προπονητή από την Ιβηρική αναζητούν οι ιθύνοντες του συλλόγου για τον αντικαταστάτη του 38χρονου κόουτς.

Αναλυτικά η σχετική ανακοίνωση:

H ΠΑΕ Ολυμπιακός ανακοινώνει τη λύση της συνεργασίας της με τον προπονητή Λεονάρντο Ζαρντίμ και τον ευχαριστεί για την μέχρι σήμερα προσφορά του στον Σύλλογο. Στον αυριανό αγώνα με τον ΠΑΣ Γιάννινα, στον πάγκο της ομάδας μας θα βρίσκεται ο Αντώνης Νικοπολίδης.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports