Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS

/

Σεμινάριο προπονητών επιτραπέζιας αντισφαίρισης στην Πάτρα

Σεμινάριο προπονητών επιτραπέζιας αντισφ...

Στις 9-10/2/2013

Η Τοπική Επιτροπή Δυτικής Ελλάδας σε συνεργασία με την Ε.Φ.Ο.Επ.Α. διοργανώνουν Σεμινάριο Προπονητών Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης στη Πάτρα, στις 9-10/2/2013.

Πρόκειται για τη συνέχεια του Προγράμματος Επιμόρφωσης της Ομοσπονδίας που συνεχίζεται για 3η συνεχόμενη χρονιά σε όλη την Ελλάδα, με τη διεξαγωγή σεμιναρίων που η θεματολογία τους αφορά τεχνική, φυσική κατάσταση, αλλά και θέματα τραυματισμών και αποκατάστασης.

Η Ε.Φ.Ο.Επ.Α. με αυτές τις δράσεις προσπαθεί να είναι δίπλα στους προπονητές και να τους προσφέρει τις απαραίτητες γνώσεις, που είναι το εργαλείο της δουλειάς τους.

Το συγκεκριμένο σεμινάριο έχει θέμα «ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ MULTI BALLS – ΑΡΧΕΣ ΦΥΣΙΚΟΘΕΡΑΠΕΙΑΣ ΚΑΙ ΠΡΟΛΗΨΗ ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΜΩΝ», και είναι ανοιχτό σε συμμετοχές, αφού η βασική προϋπόθεση είναι η συμπλήρωση του 18ου έτους της ηλικίας των συμμετεχόντων.

Θα γίνει στην αίθουσα της Τ.Ε. στο Παμπελοποννησιακό Στάδιο, στις 9-10/2/2013 και εισηγητές θα είναι ο κύριος Κατσικαδέλης Μιχάλης, (MSc, PhDc, Κ.Φ.Α., Ομοσπονδιακός Προπονητής και Υπεύθυνος του Προγράμματος Επιμόρφωσης της Ε.Φ.Ο.Επ.Α.) και ο κύριος Φιλιππακόπουλος Φίλιππος (Κ.Φ.Α., Φυσικοθεραπευτής).

Να σημειώσουμε ότι οι κύριοι Κατσικαδέλης και Φιλιππακόπουλος  μένουν και εργάζονται στη Πάτρα και η επιλογή τους  ως  επιμορφωτών για το πρόγραμμα  σε όλη την Ελλάδα, και κυρίως η επιλογή του κύριου Κατσικαδέλη ως επικεφαλή του προγράμματος, αποτελεί κυρίως προσωπική επιβράβευση για τη δουλειά τους, αλλά και αναγνώριση συνολικά για το πατρινό πιγκ-πογκ.

Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να καταθέσουν στη γραμματεία της Τ.Ε. μία αίτηση συμμετοχής, ένα σύντομο βιογραφικό σημείωμα και 15 ευρώ χρηματικό παράβολο, μέχρι τη Τρίτη 5/2/2013.

Για πληροφορίες και διευκρινήσεις οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επισκέπτονται την ιστοσελίδα της ομοσπονδίας www.httf.gr όπου είναι αναρτημένα όλα τα στοιχεία, ή να επικοινωνούν τηλεφωνικά με τη γραμματεία στο 2610 335141.

 

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports