Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Πάτρα: Θρήνος στη Βουλγαρική κοινότητα για τον θάνατο της 38χρονης Ράντκα Νικόλοβα

Πάτρα: Θρήνος στη Βουλγαρική κοινότητα γ...

Ήταν εργατική, αφοσιωμένη και φιλότιμη και για αυτό το λόγο ιδιαίτερα αγαπητή

Μια αγωνίστρια της ζωής, ένας ζεστός και φιλικός άνθρωπος που κανείς δεν μπορεί να πιστέψει ότι έφυγε τόσο πρόωρα και τόσο άδικα, ήταν η 38χρονη Βουλγάρα Ράντκα Νικόλοβα που έχασε τη ζωή της από καρδιακή προσβολή μέσα σε πιτσαρία στην οδό Αγίας Σοφίας, όπου εργαζόταν. Η Νικόλοβα, ήταν μητέρα δύο κοριτσιών 17 ετών και είχε έρθει με τον σύζυγό της Βένκο στην Ελλάδα πριν από 5 χρόνια αναζητώντας μια καλύτερη ζωή για αυτούς και για τα παιδιά τους που έφησαν πίσω στην Βουλγαρία.

Στη χώρα της η Ράντκα εργαζόταν ως βοηθός νοσηλεύτριας, όταν ήρθε όμως στην Ελλάδα εργάστηκε ως λαντζέρα σε εστιατόρια και πιτσαρίες ενώ καθάριζε και σπίτια.

Ήταν εργατική, αφοσιωμένη  και φιλότιμη και για αυτό το λόγο ιδιαίτερα αγαπητή στους εργοδότες, τους ομοεθνείς της  και τους γειτόνους της στην περιοχή της Αγυιάς. Κανείς δεν μπορεί να πιστέψει το τραγικό της τέλος γιατί δεν αντιμετώπιζε πρόβλημα υγείας ούτε είχε παραπονεθεί για κάτι στον άνδρα της.

Τραγικές φιγούρες  οι δύο κόρες του ζευγαριού, που ζουν στη Βουλγαρία και περιμένουν να μεταφερθεί οδικώς η σορός της μητέρας τους για να την κηδεύσουν, αλλά και ο άνδρας της ο οποίος όταν του τηλεφώνησαν να του πουν το απίστευτο νέο, νόμιζε ότι του έκαναν φάρσα και έκλεισε το τηλέφωνο.

 

 

 

 

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις