Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Πάτρα: "Αφετηρία εξωστρέφειας για τη ΝΟΔΕ η επίσκεψη Στυλιανίδη" – ΒΙΝΤΕΟ

Πάτρα: "Αφετηρία εξωστρέφειας για τ...

Συνέντευξη Τύπου παραχώρησαν σήμερα στελέχη της Νομαρχιακής Αχαΐας της ΝΔ

Με μια ομιλία γεμάτη από πολιτικά μηνύματα αναμένεται να συνοδεύσει την παρουσία του στην κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας της ΝΟΔΕ Αχαΐας, ο Υπουργός Εσωτερικών Ευριπίδης Στυλιανίδης. Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στις 21 Ιανουαρίου στην Πάτρα, στο ξενοδοχείο «Αστηρ» και σήμερα το πρωί μέλη του προεδρείου της Νομαρχιακής της ΝΔ, έδωσαν το «στίγμα» αυτής της εκδήλωσης.

Όπως υποστήριξε ο Γραμματέας της Οργάνωσης Παναγιώτης Ζαφειρόπουλος, ο Υπουργός θα αναφερθεί στην πολιτική και οικονομική γραμμή της κυβέρνησης, ενώ αναμένεται να μιλήσει και για το παρελθόν, δηλαδή στο πώς φθάσαμε έως εδώ.

«Το πρόγραμμα της κυβέρνησης και της ΝΔ είναι πολύ απλό και πρέπει να εφαρμοστεί μέχρι κεραίας. Σκοπός μας είναι να γίνουν διαρθρωτικές αλλαγές, αποκρατικοποιήσεις, να πατάξουμε την φοροδιαφυγή και την γραφειοκρατία», επισήμανε ο κ. Ζαφειρόπουλος.

Από την πλευρά του ο Αντιπρόεδρος της ΝΟΔΕ, Γιάννης Μάκκας επισήμανε ότι η επίσκεψη Στυλιανίδη είναι η αρχή μόνο μιας σειράς δράσεων που σκοπό έχουν να βγάλουν το κόμμα προς την κοινωνία.

Μάλιστα ο κ. Μάκκας δηλώνει ικανοποιημένος από την ανταπόκριση των Αχαιών στο κάλεσμα της ΝΟΔΕ για αναδιοργάνωση των ομάδων εργασίας της Νομαρχιακής.

«Εμείς είμαστε εδώ, τα γραφεία στην Αγίου Νικολάου λειτουργούν καθημερινά πρωί και απόγευμα. Υπάρχει κάθε μέρα συνάντηση εργασίας, όπου καταγράφονται όλες οι απόψεις και μεταφέρονται στο κόμμα. Τα παράπονα και όσα θέλει να πει προς την κυβέρνηση ο πολίτης και οι παρατηρήσεις και η αγωνία του κόσμου. Αυτός είναι ο ρόλος μας», πρόσθεσε ο κ. Μάκκας.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις