Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΑΠΟΨΕΙΣ

/

H Kαρχηδόνα και … οι υπερασπιστές της

H Kαρχηδόνα και … οι υπερασπιστές της

Του Κλεάνθη Θραμπουλίδη Καθηγητή Πανεπιστημίου Πατρών

Ακουσα τον Γ. Στουρνάρα χθες στην εκπομπή της Έλλης Στάη. Ηταν τόσο εμφανής η προσπάθεια του να υποβαθμίσει την υπόθεση της λίστας Λαγκάρντ. Ισως γιατί αυτή αναδεικνύει πλήρως τη σαπίλα του πολιτικού συστήματος. Ανέτρεξα στο βιογραφικό του.

«Ειδικός Σύμβουλος του Υπουργείου Οικονομίας και Οικονομικών», «Πρόεδρος του Συμβουλίου Οικονομικών Εμπειρογνωμόνων του Υπουργείου Οικονομίας και Οικονομικών», «συμμετείχε στο σχεδιασμό της μακροοικονομικής και διαρθρωτικής πολιτικής», «εκπροσωπούσε το Υπουργείο Οικονομίας και Οικονομικών στη Νομισματική Επιτροπή της Ευρωπαϊκής Ενωσης», «συμμετείχε στις διαπραγματεύσεις για τη συμμετοχή της Ελλάδας στην Οικονομική και Νομισματική Ένωση». «Καθηγητής στο Οικονομικό Τμήμα του Πανεπιστημίου Αθηνών» (περί εφαρμογής των Νόμων).

Αναζήτησα κείμενα του, τις θέσεις του, ενάντια στα προβλήματα του Ελληνικού Δημόσιου Πανεπιστημίου, τις προτάσεις του για την αναβάθμιση της Πανεπιστημιακής εκπαίδευσης, τις προτάσεις του και τις ενέργειες του για την ανατροπή του διεφθαρμένου Πανεπιστημιακού κατεστημένου.

Αναζήτησα κείμενα του, την αντίδραση του στην ακολουθούμενη οικονομική πολιτική όλων αυτών των χρόνων που οδήγησε τη χώρα στη σημερινή κατάσταση. Βοηθήστε με να τα βρω.

Αν δεν τα βρω θα έχω κάθε δικαίωμα να αποδεχθώ την θέση «H Kαρχηδόνα πρέπει να καταστραφεί» (H προσδοκώμενη έκρηξη – ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ 13/1/2013).

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

* Τα κείμενα που φιλοξενούνται στη στήλη «Απόψεις» του thebest.gr απηχούν τις απόψεις των συγγραφέων και όχι του portal.

Απόψεις