Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΖΩΔΙΑ

/

Τα ζώδια για σήμερα, 15 Ιανουαρίου

Τα ζώδια για σήμερα, 15 Ιανουαρίου

Αναλυτικές προβλέψεις

Αιγόκερως

Μπαίνει μια τάξη σήμερα στην επικοινωνία και στη καθημερινότητα, μετά απ’ το χτεσινό χάος και τα μπερδέματα. Η θετική όψη Σελήνης-Κρόνου προσφέρει φερεγγυότητα στις επαφές που θα κάνετε τώρα, κι έτσι είναι καλή μέρα για συζητήσεις και συμφωνίες. Οι φιλικές, αισθηματικές και συγγενικές σχέσεις ισορροπούν.

Υδροχόος

Σε αντίθεση με τα χτεσινά μπερδέματα, σήμερα η θετική γωνία Σελήνης-Κρόνου ξεκαθαρίζει το τοπίο, κυρίως σε οικονομικά κι επαγγελματικά, ενώ η πρακτικότητα και η υπευθυνότητά σας τακτοποιούν εύκολα τις διάφορες υποχρεώσεις. Καλή μέρα για επαγγελματικές και οικονομικές επαφές και συμφωνίες, σε ώριμο πλέον κλίμα.

Ιχθείς

Καθώς διατρέχει το ζώδιό σας σήμερα η Σελήνη, σχηματίζει μια θετική γωνία με τον αυστηρό αλλά οργανωτικό Κρόνο, κι έτσι είστε τώρα πιο αποτελεσματικοί σε πρακτικά ζητήματα. Τακτοποιείτε εύκολα θέματα σπουδών και νομικών. Ο συναισθηματικός σας κόσμος είναι πιο σταθερός και ξέρετε καλύτερα που βαδίζετε.

Κριός

Ήπια και η σημερινή μέρα, σε αντίθεση με την αυριανή όπου η Σελήνη θα εισέλθει στο ζώδιό σας και οι ρυθμοί θα ανέβουν. Η διάθεση τώρα είναι εσωστρεφής και με ανάγκη για ησυχία και φυγή. Η θετική όψη Σελήνης-Κρόνου θα επιτρέψει σε ζητήματα οικονομικά και πρακτικά να κινηθούν επιτυχημένα με σιωπηλούς τρόπους.

Ταύρος

Το θετικό τρίγωνο Σελήνης-Κρόνου σοβαρεύει τα συναισθήματα στις σχέσεις και οι φιλικοί και ερωτικοί δεσμοί γίνονται πιο αξιόπιστοι. Ταυτόχρονα, τα σχέδιά σας κινούνται σταθερά προς εξέλιξη. Καλή μέρα για δικτύωση, συνεργασίες, κοινωνικότητα, δραστηριοποίηση σε ομάδες ή συλλόγους, αλλά και για φλερτ.

Δίδυμοι

Μια καλή μέρα για τα επαγγελματικά σας, με το θετικό τρίγωνο Σελήνης-Κρόνου να προσφέρει αξιοπιστία και να σας κάνει αποτελεσματικούς στη διαχείριση πρακτικών ζητημάτων. Οργάνωση, προγραμματισμός κι επιτυχία. Ιδανική μέρα για επαφές με άτομα εξουσίας και για συμφωνίες. Και η υγεία σας παρουσιάζει καλυτέρευση.

Καρκίνος

Θετική μέρα για το ζώδιό σας, σε αντίθεση με αύριο που θα είναι αρκετά άστατη. Ωστόσο σήμερα η ευνοϊκή γωνία Σελήνης-Κρόνου σταθεροποιεί τα συναισθήματα, προσφέρει ασφάλεια, ενώ στα ερωτικά γίνονται καλά και σταθερά βήματα. Πιθανές επιτυχίες σε σπουδές και νομικά θέματα. Η δημιουργική σας έμπνευση παίρνει μορφή.

Λέων

Δεν αναμένονται απρόοπτα σήμερα, με τη θετική γωνία Σελήνης-Κρόνου να προσφέρει αίσθημα ασφάλειας. Θέματα σπιτιού, οικογένειας, ακινήτων και οικονομικών τακτοποιούνται αποτελεσματικά. Ο συναισθηματικός σας κόσμος επίσης σταθεροποιείται και απολαμβάνετε ήσυχες στιγμές οικιακής θαλπωρής.

Παρθένος

Μετά τη χτεσινή χαοτική μέρα, έρχεται σήμερα η θετική όψη Σελήνης-Κρόνου να βάλει σε τάξη τη καθημερινότητα και την επικοινωνία, με ευκολία. Είναι μια καλή μέρα για συμφωνίες, συζητήσεις κι επαφές, καθώς υπάρχει ώριμη κρίση και διάθεση. Καλή μέρα επίσης για αισθηματικές γνωριμίες κι αποφάσεις, και για νέες συνεργασίες.

Ζυγός

Οικονομικά κι επαγγελματικά ζητήματα τακτοποιούνται εύκολα σήμερα. Η Σελήνη απ’ τους Ιχθείς σε θετική όψη με τον Κρόνο, σας επιτρέπει να έχετε μια καθημερινότητα «ρέουσα» αλλά οργανωμένη κι αποτελεσματική. Μπορείτε επίσης να βάλετε σε τάξη και την υγεία σας – καλή μέρα για ξεκίνημα δίαιτας ή θεραπείας.

Σκορπιός

Η Σελήνη απ’ τους Ιχθείς σήμερα σχηματίζει θετική όψη με τον Κρόνο στο ζώδιό σας, γι’ αυτό ο συναισθηματικός σας κόσμος ισορροπεί και σταθεροποιείται. Τα ερωτικά πάνε καλά και νιώθετε περισσότερη ασφάλεια. Καλή μέρα για δημιουργικότητα, καθώς μπορείτε να δώσετε μορφή στις εμπνεύσεις σας.

Τοξότης

Καλή μέρα για θέματα σπιτιού, οικογένειας και ακινήτων, με τη θετική γωνία Σελήνης-Κρόνου να φέρνει την εύκολη τακτοποίηση ανάλογων ζητημάτων. Υπευθυνότητα κι αξιοπιστία. Μπορείτε επίσης σήμερα αποτελεσματικά να κλείσετε ορισμένα ζητήματα που σας απασχολούσαν. Ο ψυχικός σας κόσμος ισορροπεί.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Well Being