Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Ο δήμαρχος Περιστερίου μαζεύει πορτοκάλια στην Ακράτα Αχαΐας – Δείτε φωτό

Ο δήμαρχος Περιστερίου μαζεύει πορτοκάλι...

Για τους φτωχούς της περιοχή του

Στην Ακράτα Αχαΐας για να μαζέψουν Λεμόνια και πορτοκάλια τις προηγούμενες ημέρες βρέθηκαν ο δήμαρχος Περιστερίου Α.Παχατουριδης μαζί με αντιδημάρχους και εθελοντές του δήμου, κάτω από δυνατή βροχή. Είχε προηγηθεί πριν μερικές ημέρες τηλεφώνημα του κ. Παυλίδη στον Δήμαρχο Περιστερίου και του γνωστοποίησε ότι παρακολουθώντας το κοινωνικό του έργο και τη μεγάλη προσπάθεια για τη στήριξη των ανθρώπων που έχουν πραγματικά ανάγκη, αποφάσισε να προσφέρει τα λεμόνια της φετινής του παραγωγής.

Το συνεργείο του Δήμου μαζί με τη βοήθεια του Δήμαρχου και των Αντιδημάρχων, δούλεψαν για αρκετές ώρες στη βροχή και κατάφεραν να μαζέψουν περίπου 3 τόνους λεμόνια.

Ο Δήμαρχος Περιστερίου Ανδρέας Παχατουρίδης δήλωσε:

«Είναι πολύ συγκινητικό το να σε παίρνει τηλέφωνο ένας άνθρωπος που δεν σε γνωρίζει και που δεν μένει στο Περιστέρι, αλλά πληροφορείτε και θέλει να συμμετέχει στην προσπάθεια που κάνουμε να στηρίξουμε τις οικογένειες που έχουν πραγματικά ανάγκη. Η ενέργεια αυτή αποδεικνύει ότι στην κοινωνία υπάρχει ανθρωπιά και αλληλεγγύη. Εμείς μαζί με όλους αυτούς τους ανθρώπους που με ανιδιοτέλεια βοηθούν εκεί που υπάρχει πρόβλημα, θα συνεχίσουμε τη μεγάλη προσπάθεια».

Τα λεμόνια που μαζεύτηκαν θα μοιραστούν τις επόμενες ημέρες στις οικογένειες και άτομα, που πραγματικά έχουν ανάγκη και έχουν πιστοποιηθεί από την Κοινωνική Υπηρεσία του Δήμου μας.

Αξίζει να σημειωθεί ότι αγρότες – παραγωγοί της Ακράτας συνεχάρησαν τον Δήμαρχο για την πρωτοβουλία αυτή και προσφέρθηκαν να βοηθήσουν σ’ αυτή την προσπάθεια παρέχοντας δωρεάν αυτή τη φορά πορτοκάλια και μανταρίνια.

Τις επόμενες ημέρες θα συγκροτηθεί νέο συνεργείο με εθελοντές – εργαζόμενους του Δήμου Περιστερίου, έστω να μεταβούν στην συγκεκριμένη περιοχής για την συγκομιδή τους.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις