Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

"Γη και ύδωρ" δίνουν οι Ρώσοι στον Ντεπαρτιέ για να τον κρατήσουν δικό τους

"Γη και ύδωρ" δίνουν οι Ρώσοι ...

Απανωτές οι προτάσεις στον ηθοποιό

Τις πρώτες του επαγγελματικές προτάσεις σε ρωσικό έδαφος άρχισε να δέχεται ο Ζεράρ Ντεπαρντιέ, μετά την απόκτηση του ρωσικού διαβατηρίου. Θέατρο στη Σιβηρία πρότεινε στον Γάλλο ηθοποιό να ενταχθεί στον θίασό του και του προσφέρει μισθό 400 ευρώ τον μήνα για «σύμβαση ορισμένου χρόνου».

Παράλληλα, αξιωματούχοι από ρωσικές επαρχίες τού προσφέρουν οικόπεδα και σπίτια, ζητώντας του να τους προτιμήσει όταν επιλέξει τόπο κατοικίας.

Το θέατρο της πόλης Τιουμέν στη Δυτική Σιβηρία -απέχει περίπου 2.150 χιλιόμετρα από τη Μόσχα- αναφέρει σε ανακοίνωσή του στην ιστοσελίδα του ότι «καλεί τον Ρώσο πολίτη και μεγάλο Γάλλο ηθοποιό Ζεράρ Ντεπαρντιέ να ενταχθεί στην ομάδα των ηθοποιών του από τον Μάρτιο με σύμβαση ορισμένου χρόνου» και μισθό 16.000 ρούβλια το μήνα (400 ευρώ), συν τα μπόνους.

Το θέατρο δεν προσδιορίζει τη διάρκεια της σύμβασης, αλλά προτείνει στον ηθοποιό να πληρώνει ενοίκιο για ένα διαμέρισμα στην Τιουμέν.

Η Τιουμέν είναι μία πόλη 600.000 κατοίκων, που βρίσκεται στο κέντρο μιας περιοχής πλούσιας σε πετρέλαιο και φυσικό αέριο.

Από την πλευρά της, η Δημοκρατία της Μορδοβίας (Βόλγας) πρότεινε στον Ζεράρ Ντεπαρντιέ να είναι ο πρεσβευτής της περιοχής στη Διεθνή Ομοσπονδία Ποδοσφαίρου (FIFA), με την ευκαιρία του Μουντιάλ του 2018 που θα φιλοξενηθεί στη Ρωσία.

Μετά την παραλαβή του ρωσικού διαβατηρίου του από τον Βλαντιμίρ Πούτιν το περασμένο Σαββατοκύριακο στις ακτές της Μαύρης Θάλασσας, ο Ζεράρ Ντεπαρντιέ έγινε δεκτός ως ήρωας την Δευτέρα στην Σαράνσκ (640 χιλιόμετρα ανατολικά της Μόσχας), πρωτεύουσα της Μορδοβίας και μια από τις πόλεις που έχουν επιλεγεί για να φιλοξενήσουν αγώνες του Παγκοσμίου Κυπέλλου του 2018.

«Πήρε μαζί του φωτογραφίες από τα εργοτάξια για το Παγκόσμιο Κύπελλο της FIFA, για να δείξει στον Τζόζεφ Μπλάτερ (πρόεδρος της FIFA) πώς η Σαράνσκ ετοιμάζεται για το Παγκόσμιο Κύπελλο» δήλωσε ένας αξιωματούχος της κυβέρνησης της Μορντόβια στο πρακτορείο Ria Novosti.

Ο κυβερνήτης της περιοχής πρότεινε, μάλιστα, στον Ντεπαρντιέ να του χαρίσει ένα οικόπεδο για να χτίσει εκεί ένα σπίτι, καθώς και τη θέση του υπουργού Πολιτισμού της Μορδοβίας, προσφορά που απορρίφθηκε από τον ηθοποιό.

Επιπλέον, μια κοινότητα της περιοχής Κράσνονταρ πρότεινε, επίσης, στον Ντεπαρντιέ να εγκατασταθεί εκεί, προκειμένου να διαφημίσει τα πολιτιστικά αξιοθέατα και το ήπιο κλίμα της, σύμφωνα με το πρακτορείο Ιtar-Tass.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις